1080p 240Hz vs. 1440p 165Hz vs. 2160p 60 Hz

growto45

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemimde 12700KF ve 3080 Ti var. Şu an zaten bir tane 1440p 144Hz monitörüm var ve 2. bir monitor almak istiyorum. Yukarilardakilerin hangisini almam daha mantikli olur? Rekabetci oyunlarda iddiali degilim ( CS:GO, Valorant gibi).

Bir de soylediginiz kaliteye bir tane de monitor onerisi verebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam monitör hakkında tavsiye veremeyeceğim ama sizin yerinizde olsam hikayeli oyunları ultra ayarda oynayabilmek için 4k 60Hz bir monitör alırdım.

Ekran kartınız 2k ve 4 k için muazzam onu diyebilirim ben keyfime bakarım arkadaş baktığım zaman grafikler kaliteli olsun diyorsanız 60 fps ve üstü 2k ve 4k da sizi üzmez ama rekabetçiyim diyorsanız 1080p 240 hz monitör önerebilirim aslında rekabetçi olmanızın yanında birazda oyunculuk gerekiyor şimdi 300 hz de alsanız kötü fps oyuncusuysanız bir şey ifade etmez 😅

Arkadaşlar sistemimde 12700KF ve 3080 Ti var. Şu an zaten bir tane 1440p 144Hz monitörüm var ve 2. bir monitor almak istiyorum. Yukarilardakilerin hangisini almam daha mantikli olur? Rekabetci oyunlarda iddiali degilim ( CS:GO, Valorant gibi).

Bir de soylediginiz kaliteye bir tane de monitor onerisi verebilir misiniz?
Sahip olduğunuz monitörü asıl monitörünüz olarak mı yoksa 2. monitör olarak mı kullanacaksınız?
Bütçeniz ne kadar ?

Sahip olduğunuz monitörü asıl monitörünüz olarak mı yoksa 2. monitör olarak mı kullanacaksınız?
Bütçeniz ne kadar ?
Bütçem dusuk ve suanki monitorumu asil monitorum olarak kullanacagim. Diger monitoru yanda ek isler yapmak icin ve 4k oyun oynamak icin kullanacagim. Ya da 4K film vs. Bütçem çok kalmadi maalesef en ucuzlarindan bir 4K almayi dusunuyordum. Tabii ki renk orani en az %90 olmali. Sizce ucuz bir 4K almak mantikli midir?

Bütçem dusuk ve suanki monitorumu asil monitorum olarak kullanacagim. Diger monitoru yanda ek isler yapmak icin ve 4k oyun oynamak icin kullanacagim. Ya da 4K film vs. Bütçem çok kalmadi maalesef en ucuzlarindan bir 4K almayi dusunuyordum. Tabii ki renk orani en az %90 olmali. Sizce ucuz bir 4K almak mantikli midir?
Oyun için mantıklı olmaz, video-film izlemek ve eğer ayarlanabilir standı varsa 2. monitör olarak kullanmak için mantıklı olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı