1080p 240Hz vs 2K 165Hz monitör

7800 XT ile 2K da rahatlıkla oyun oynarsınız da bence çözünürlük ve tazeleme hızından çok baktığınız model üstünden gitmek lazım.

Sırf biri 2K veya diğeri 240 Hz diye yorum yapmak çok da doğru olmaz. Baktığınız monitörler neler?

7800 XT ile 2K da rahatlıkla oyun oynarsınız da bence çözünürlük ve tazeleme hızından çok baktığınız model üstünden gitmek lazım.

Sırf biri 2K veya diğeri 240 Hz diye yorum yapmak çok da doğru olmaz. Baktığınız monitörler neler?
Samsung Odyssey G5 modeli 2k 165hz olan bu bide viewsonic 24 inc 240hz

Yada msi’nin bir modelide var 250hz olan oda olabilir trendyolda ama 2k olan samsung

Yeterli demiş zaten dikkatli okuyun.
Bakıcam artık çok kararsız kaldım hikayeli oyunlarda oynuyorum cs felanda oynuyorum hayırlısı olsun

Samsung Odyssey G5 modeli 2K 165Hz olan bu bir de ViewSonic 24 inc 240Hz

Ya da MSI'nin bir modelide var 250Hz olan oda olabilir Trendyol'da ama 2K olan Samsung

Bakacağım artık çok kararsız kaldım hikayeli oyunlarda oynuyorum CS falan da oynuyorum hayırlısı olsun

O sisteme 2K 240 Hz çok güzel gider aslında. belki bütçeyi zorlarsanız.

O sisteme 2K 240 Hz çok güzel gider aslında. belki bütçeyi zorlarsanız.

Sistem pahalıya patladı iste yeni aldım bunun 2. Elini bulursam buda olabilir daha uyguna gelir

Sapphire RX 7800XT 16 GB ekran kartı var.

Bu sisteme 2K yakışır. 1080P'den 2K ya geçmiş biri olarak kesinlikle görüntüde fark çok oluyor. Şahsen bana 2K 165 Hz 1080p 240 Hz'den daha hoş ve cazip geliyor.

İşlemci 7500F kullanıyorum ve bu işlemci piyasada bulunan neredeyse her kartı besleyebiliyor. 2K için fazlasıyla yeterli.

Monitör için 2K 27 inç tavsiyem ama en boy oranı için bence en iyisi 31,5 inç modeller. Bunu da göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı