1080p, 480p gibi gözüküyor

Rowsen

Kilopat
RAM
Kingston hyperX Fury 16gb (8×8)
Ekran kartı
RTX 3050
Anakart
Msi A320M-E
İşlemci
Ryzen 5 5600
Yeni işlemci ve ekran kartı aldıktan sonra başıma geldi bu. Önceden sistemim APU sistemdi ve 768p de kullanıyordum ancak şu an 1080p de kullanmama rağmen sanki 480p gibi görünüyor. Fotoğrafta anlaşılmayabilir ama gerçekten pastel boya gibi görüntü var, yazılar falan hiç net değil.

1000063967.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartın devre dışıdır belki de, aygıt yöneticisinden bak. Driver'ın kurulu mu? GPU görüntü kablosunu ekran kartına mı taktın, anakarta mı taktın?

Yeni işlemci ve ekran kartı aldıktan sonra başıma geldi bu. Önceden sistemim APU sistemdi ve 768p de kullanıyordum ancak şu an 1080p de kullanmama rağmen sanki 480p gibi görünüyor. Fotoğrafta anlaşılmayabilir ama gerçekten pastel boya gibi görüntü var, yazılar falan hiç net değil.

Eki Görüntüle 2439869

Ölçek ve düzeni %100 yaparsan düzelir büyük ihtimal.

Ekran kartın devre dışıdır belki de, aygıt yöneticisinden bak. Driver'ın kurulu mu? GPU görüntü kablosunu ekran kartına mı taktın, anakarta mı taktın?
Ekran kartını algılıyor ve en güncel driverları yükledim. Hdmi kablosunu ekran kartına taktım algılamalık bir problem yok. Ama çözünürlük değiştirince garip bir şekilde kenarlardan çok fazla boşluklar oluşuyor.
Ölçek ve düzeni %100 yaparsan düzelir büyük ihtimal.
Ölçek düzenini düşürdükçe netlik daha da azalıyor, şu anki hali yapabileceğim en net hali ama ona rağmen çamur gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı