Photoshop vs. kullanacağın için NVIDIA daha iyi bir tercih olur gibime geliyor. Bütçe biraz daha çıkarsa indirim ile 3070 kovalanabilir. Ama 1080p de ne kadar darboğaz yapar veya yapar mı bilemiyorum.
Çünkü NVIDA.Önümüzde malum bir çok kampanya var ve RX 6700 XT 'nin fiyatları 8-9 bin TL bantlarında bulunabiliyor. Fakat karşılığı gibi olan RTX 3070 veya RTX 3060 TI fiyatları daha yukarılarda
AMD de kullandım NVIDA yazılım olsun kalite olsun NVIDA adı için para vermiyorum. Kaç tane AMD kart kullandım wattman hatasımı dersin en son kartın 1'i GTA 5 oynarken yandı onu söylemiyorum bile. NVIDA da 1050ti RTX 2060 ve 3060 kullandım ne çökme gördüm ne mavi ekran yedim nede kartlar alev aldı.Tamamda NVIDIA olunca büyük bir fark olmuyor. Sırf marka için daha çok para veriyoruz.
AMD de kullandım NVIDIA yazılım olsun kalite olsun NVIDIA adı için para vermiyorum. Kaç tane AMD kart kullandım WattMan hatasımı dersin en son kartın 1'i GTA 5 oynarken yandı onu söylemiyorum bile. NVIDIA da 1050 Ti RTX 2060 ve 3060 kullandım ne çökme gördüm ne mavi ekran yedim ne de kartlar alev aldı.
R7 370 di kartım alev almadı işin geyiğide yandı yani görüntüsü gitti tamirciye götürdüm kartın yarı fiyatına tamir ücreti istemişlerdi.Hangi kartınız alev aldı? Zaten son yıllarda kendilerini iyice düzelttiler. WattMan hatası artık çok nadir ve çoğu zaman WHQL sürücüye geçince düzeliyor. Evet NVIDIA'nın sürücü kalitesi daha iyi ama fiyat farkına değmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.