1080p ekran kartı önerisi

@deadfellow neyi beğenmedin kardeş?

Çünkü NVIDA.
"Ben AMD ye tövbeliyim o yüzden az FPS versede NVIDA alırım hocam ve ekstradan "RTX" ve DLSS teknolojileri AMD'de yok."

Beğenmediğim yeri tırnak içine alıp bold yaptım. AMD RTX teknolojisini destekliyor donanımsal olarak. DLSS yerine de FSR var. Arada gözle görülür bir fark yok zaten :)

R7 370'di kartım alev almadı işin geyiğide yandı yani görüntüsü gitti tamirciye götürdüm kartın yarı fiyatına tamir ücreti istemişlerdi.

NVIDIA RTX de var AMD'de var mı yok. FSR da DLSS gibi stabil değil.

3070 altı kartlarla adamakıllı RTX açılmıyor. Zaten sayılı oyunlar dışında. Devasa bir etkisi yok. Evet DLSS biraz daha iyi ama FSR stabil fakat sadece görüntü biraz daha kötü.

"Ben AMD ye tövbeliyim o yüzden az FPS versede NVIDA alırım hocam ve ekstradan "RTX" ve DLSS teknolojileri AMD'de yok."

Beğenmediğim yeri tırnak içine alıp bold yaptım. AMD RTX teknolojisini destekliyor donanımsal olarak. DLSS yerine de FSR var. Arada gözle görülür bir fark yok zaten :)
Destekliyorda NVIDA kadar iyi çalışmıyor.

3070 altı kartlarla adamakıllı RTX açılmıyor. Zaten sayılı oyunlar dışında. Devasa bir etkisi yok. Evet DLSS biraz daha iyi ama FSR stabil fakat sadece görüntü biraz daha kötü.
Spiderman'da büyük etkisi oluyor ha dediğin gibi FPS katili mi evet öyle ondan bende şikayetçiyim olsa 4090 kartımız şikayet etmeyiz.

Hocam konu dışı ama merak ettim, AMD kendi RT teknolojilerine ne diyor? Onlarda mı direk RT diyor yoksa bir adı var mı?
Evet AMD de RTX açılsa bile büyük miktarda FPS kaybı oluyor.

Dosya Ekleri

• test4.png
    test4.png
    835,6 KB · Görüntüleme: 45
Kampanyalar başladı, 10 bin TL gözden çıkarmıştım şuanda bir kaç sitede RX 6800 XT veya RTX 3080 ler 14-15 bin seviyelerine indi. Bu kartlar 1080 P de sıkıntı çıkartır mı acaba ?

Yada bana direk şunu söyleyebilir misiniz ? Hangi ekran kartı ile 1080p de herhangi bir sorun çıkarmadan tüm oyunları tüm teknolojiler açık olacak şekilde kullanabilirim ?

Hatırlatma : İşlemci Ryzen 5 5600

Yada bana direk şunu söyleyebilir misiniz ? Hangi ekran kartı ile 1080p de herhangi bir sorun çıkarmadan tüm oyunları tüm teknolojiler açık olacak şekilde kullanabilirim ?
RX 6600/XT, RTX 3060/Ti.

Kampanyalar başladı, 10 bin TL gözden çıkarmıştım şu anda birkaç sitede RX 6800 XT veya RTX 3080'ler 14-15 bin seviyelerine indi. Bu kartlar 1080p de sıkıntı çıkartır mı acaba?

Ya da bana direk şunu söyleyebilir misiniz? Hangi ekran kartı ile 1080p de herhangi bir sorun çıkarmadan tüm oyunları tüm teknolojiler açık olacak şekilde kullanabilirim?

Hatırlatma: İşlemci Ryzen 5 5600.

1080p için AMD tarafında RTX'den feragat ederseniz(çok da önemli değil) 6800 NVIDIA tarafında 3070.

RX 6600/XT, RTX 3060/Ti.

3070 ve 6700XT'yi de besleyebiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı