1080p ekran kartı önerisi

Oynadığım oyunlar arasında World of Warcraft ve DOTA 2 olduğu için RT teknolojisi benim için önemli bir konu oldu. Bundan dolayı da RTX 3060 TI almaya karar verdim fakat modelden modele fiyatlar değişiyor. 9bin - 15bin arasında bunca fark ne için değer mi sorularına da net bir cevap bulamadım. Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Oynadığım oyunlar arasında World of Warcraft ve DotA 2 olduğu için RT teknolojisi benim için önemli bir konu oldu. Bundan dolayı da RTX 3060 Ti almaya karar verdim fakat modelden modele fiyatlar değişiyor. 9bin - 15bin arasında bunca fark ne için değer mi sorularına da net bir cevap bulamadım. Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Hocam DotA 2 zaten FPS oyunu RTX bir şey ifade etmiyor. Başka hangi oyunları oynuyorsunuz? Çünkü oynadığım oyunlar arasında dediniz.

PUBG, World of Warcraft, DOTA 2
Şuan için sadece bunlar ileride ne olur bilemiyorum elbette.
Program olarak da Photoshop, İllustrator ve AfterEffect kullanıyorum.

PUBG, World of Warcraft, DotA 2
Şu an için sadece bunlar ileride ne olur bilemiyorum elbette.
Program olarak da Photoshop, Illustrator ve After Effects kullanıyorum.

Photoshop ve benzeri uygulamaları ana amaç olarak ya da çok büyük projeler yapmayacaksanız 6800 daha iyi seçim olur.

1080p de 6800 seçiminin yanlış olduğuna dair bir çok yazı ve video gördüm o yüzden vazgeçtim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı