1080p ekran kartı önerisi

Tam performans kullanamayacağım bir karta ekstra para vermiş olacağım.

Hangi sistemi alacaksınız? O zaman anakart B550 yapılarak bu da olabilir

Gerçekten önemli şeyler değil demek bi hata oyunlarda fps boost konusunda gerçekten iyi bazı programlar bile dlss kullanırken önemsiz bi teknoloji değil.
Kişinin oynadığı oyunlar belli neden gidip sırf dlss veya rtx özelliği için fazladan bütçe ayırsın ki? 1080P'de alabileceği en ucuz, en güçlü yani en verimli kart 1080Ti. Ha sırf sıfır olsun diye rtx 2060 falan alırsa kendi bilir ama önermiyorum yani.

Kişinin oynadığı oyunlar belli neden gidip sırf dlss veya rtx özelliği için fazladan bütçe ayırsın ki? 1080P'de alabileceği en ucuz, en güçlü yani en verimli kart 1080Ti. Ha sırf sıfır olsun diye rtx 2060 falan alırsa kendi bilir ama önermiyorum yani.
Gelecekte başka oyunlar oynayacak belki , rtx olmasından zarar gelmez.

Hangi sistemi alacaksınız? O zaman anakart B550 yapılarak bu da olabilir
Sistemi topladım sayılır.
- MSI MPG B550 Gaming Plus anakart
- Ryzen 5 5600 işlemci
- 24 GB DDR4 3000 Mhz RAM
- 1TB Samsung 980 M.2

Şuan son durak ekran kartı kaldı.

Ben bu olayı bir türlü anlayamadım 1080p için RTX 3060 bile World of Warcraftta Ultra ayarlarda aksiyon yokken 70-80 FPS lerde gezerken nasıl yeterli oluyor RTX 2060 algılayamıyorum.

Kişinin oynadığı oyunlar belli neden gidip sırf DLSS veya RTX özelliği için fazladan bütçe ayırsın ki? 1080P'de alabileceği en ucuz, en güçlü yani en verimli kart 1080 Ti. Ha sırf sıfır olsun diye RTX 2060 falan alırsa kendi bilir ama önermiyorum yani.

Hocam eskide kalmışsınız. 1080 Ti'ler ucuz değil ve çok güç tüketiyor.
Sistemi topladım sayılır.
- MSI MPG B550 Gaming Plus anakart
- Ryzen 5 5600 işlemci
- 24 GB DDR4 3000 Mhz RAM
- 1TB Samsung 980 M.2

Şuan son durak ekran kartı kaldı.

Ben bu olayı bir türlü anlayamadım 1080p için RTX 3060 bile World of Warcraftta Ultra ayarlarda aksiyon yokken 70-80 FPS lerde gezerken nasıl yeterli oluyor RTX 2060 algılayamıyorum.
Parçaları satın aldınız mı?Ekran kartı için bütçe nedir?

Merhaba, 1080p 144 Hz monitörüm için ekran kartı almayı düşünüyorum. Mevcutta da RX 580 8 GB ekran kartım var. İşlemci olarak da AMD Ryzen 5 5600 alacağım.

Oynadığım oyunlar ve uygulamalar;
- DotA 2
- World of Warcraft.
- PUBG.
- Photoshop.
- Illustrator.

Bu oyunlarda Ultra ayarlarda 120+ FPS almak istiyorum.
Monitörde herhangi bir değişiklik yapmayı düşünmüyorum.

Öneriniz nedir acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı