1080p için RTX4060 Ti 8 GB vs RX 7700 XT

• Konuyu başlatan Yook
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 4.435
7700XT ve 4060 Ti diyoruz farkındasınız değil mi? DLSS açıp görüntüyü bozacağına saf güç olarak rahat rahat oynarım daha iyi, sonuçta her oyunda DLSS desteği yok ve 7700 XT ile 1080p FG gibi teknolojilere de gerek yok her türlü oyunu oynatır. 4000 Serisi bence 4070'den aşağı alınmaz. 3060 Ti'den bile güçsüz bir karta ekstra para ödemiş oluyorsunuz sırf yeni gelişen bir teknoloji için.

Ki bana kalırsa bu teknolojiyi desteklemek bile çok saçma yavaştan "kartın gücü mü yetmiyor, FG aç performansı ikiye katla" gibi bir yere kayıyor gibi ama neyse bakalım.
Hocam içimden geçeni yazmışsınız ve aynı mantıkta düşünüyoruz. Şimdi iyi hissettim. Ama geri özet yazmaya gideceğim iyi sosyaller.

Peki RX7700XT'de çok fazla driver problemi olur mu?
RX6700 kullanıyorum 3.5 aydır, driver güncellemesi yapacağım zaman sorun var mı yok mu yapılır diye bakıyorum BAZEN, öyle yapıyorum. Bazende direkt bildirim geldimi yapıştırıyorum. Sorun yaşamadım, çok da memnunum. 7000 serisi daha yeni ve optimize olduğunu düşünürsek, hiç zannetmiyorum ama şans işi.

7700XT ve 4060 Ti diyoruz farkındasınız değil mi? DLSS açıp görüntüyü bozacağına saf güç olarak rahat rahat oynarım daha iyi, sonuçta her oyunda DLSS desteği yok ve 7700 XT ile 1080p FG gibi teknolojilere de gerek yok her türlü oyunu oynatır. 4000 Serisi bence 4070'den aşağı alınmaz. 3060 Ti'den bile güçsüz bir karta ekstra para ödemiş oluyorsunuz sırf yeni gelişen bir teknoloji için.

Ki bana kalırsa bu teknolojiyi desteklemek bile çok saçma yavaştan "kartın gücü mü yetmiyor, FG aç performansı ikiye katla" gibi bir yere kayıyor gibi ama neyse bakalım.
DLSS desteği olmayan oyunlarda zaten DLSS gerek olmuyor asıl nokta burada zaten. Sallıyorum Outer Wilds oyununda DLSS olmadan da ultrada oynayabiliyorsun ne gerek var ? Ama bundan 2 yıl sonra çıkacak ve 4060ti'ın oynatamadığı oyunda o DLSS o-la-cak. Olay orada başlıyor zaten.

DLSS desteği olmayan oyunlarda zaten DLSS gerek olmuyor asıl nokta burada zaten. Sallıyorum Outer Wilds oyununda DLSS olmadan da ultrada oynayabiliyorsun ne gerek var ? Ama bundan 2 yıl sonra çıkacak ve 4060ti'ın oynatamadığı oyunda o DLSS o-la-cak. Olay orada başlıyor zaten.
DLSS kötü bir teknoloji değil ama alternatifleri varken bu fiyatta alınmaz. FSR 3'te yaygınlaşmaya başlıyor yavaştan zaten.

DLSS kötü bir teknoloji değil ama alternatifleri varken bu fiyatta alınmaz. FSR 3'te yaygınlaşmaya başlıyor yavaştan zaten.
Dostum yazdığımı tamamen okursanız ben sadece Nvidia'da DLSS var o yüzden onu alın dememişim değil mi ? İki modelinde farklı avantaj ve dezavantajları var alacak kişi bunlara bakıp alacak, sadece DLSS vs FSR'ye bakın demedim ben ki zaten ben daha geçen hafta 7800XT alarak AMD saflarına geçtim lakin belki arkadaş daha driver güncellemeyi, geriye almayı bilmiyor. Bu arkadaşa gidip AMD aldırmaya içim elvermez o yüzden arkadaşın karar vermesini istedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı