1080p Monitöre RTX 2060 fazla mı?

Kardeşim daha iyi ekran kartı hiçbir zaman gereksiz değildir. Bu kafayı ilk defa burada görüyorum. Birisi demiş ya RTX2060 gereksiz falan diye. Yok öyle bir dünya. 144Hz monitör vardır. Öyle bir gerekli olur ki sen bile inanamazsın. Hiçbir şey olmazsa diğerine nazaran daha az yorulur, daha uzun ömürlü olur. Elinden gelenin en iyisini al, yetmiyorsa da zorlama tabi ki. Bu demek değil GTX1660ti kötü bir kart.

Kardeşim daha iyi ekran kartı hiçbir zaman gereksiz değildir. Bu kafayı ilk defa burada görüyorum. Birisi demiş ya RTX2060 gereksiz falan diye. Yok öyle bir dünya. 144Hz monitör vardır. Öyle bir gerekli olur ki sen bile inanamazsın. Hiçbir şey olmazsa diğerine nazaran daha az yorulur, daha uzun ömürlü olur. Elinden gelenin en iyisini al, yetmiyorsa da zorlama tabi ki. Bu demek değil GTX1660ti kötü bir kart.
Gereksiz kelimesini yanlış manada anladın, benim bütçe için gereksiz dedik bütçemi çok zorluyor çünkü.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı