Televizyon fiyatlarının pahalılığı yüzünden Android özelliği olmayan bir televizyon alıp TV Box takmaya karar verdik. Fakat piyasada hep istediğim özelliklerin çok üstünde televizyonlar var. Ekranı çok büyük olsun istemiyorum orta boyutlarda olsun yeter. 4K gibi fetişlerim yok. 1080p civarı bir şeyler isteğimi karşılayacak. Simracing veya konsol için kullanmayacağım, ms ve Hz değerleri pek önemli değil. Android sistemi olmayan veya çok kötü çalışan bir televizyon arıyorum ama bir türlü bulamadım. Öneriniz var mı?
Bütçe olabildiğince düşük olarak başlığa yazmıştım fakat moderatör arkadaşlarımız değiştirmişler sağolsunlar. Fiyat çok önemli değil normal bir android tv fiyatını geçmesin yeter.
Bütçe olabildiğince düşük olarak başlığa yazmıştım fakat moderatör arkadaşlarımız değiştirmişler sağolsunlar. Fiyat çok önemli değil normal bir android tv fiyatını geçmesin yeter.
Vestel 43F8500 Full HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı LED Televizyon arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Samsung 40N5000 Full HD 40" 102 Ekran Uydu Alıcılı LED arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Bütçe olabildiğince düşük olarak başlığa yazmıştım fakat moderatör arkadaşlarımız değiştirmişler sağ olsunlar. Fiyat çok önemli değil normal bir Android TV fiyatını geçmesin yeter.