109 TL Klavye Önerisi

Rampage, Everest, Gamepower, Inca gibi markalara bulaşmamanızı tavsiye ederim. Düşük bütçede daha kolay bozuluyorlar.
Bütçeyi artırabilirseniz Bloody B120 alabilirsiniz.

Ben Q klavye mekanik ışıklı 109 TL veya altı güzel oyuncu klavyesi önerilerinizi bekliyorum.
G21 Kablolu 104 Tuşlu Mekanik Klavye + 1000 DPI LED Mouse Seti Fiyatları ve Özellikleri bu klavye iyi olurmu
Ben Q klavye mekanik ışıklı 109 TL veya altı güzel oyuncu klavyesi önerilerinizi bekliyorum.

G21 Kablolu 104 Tuşlu Mekanik Klavye + 1000 DPI LED Mouse Seti Fiyatları ve Özellikleri bu klavye iyi olurmh

O paraya Mekanik'i anca rüyanda görürsün yanlış anlama ama o paraya mekanik yok bunu alabilirsin ama

Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol bu klavyede olur mu sence

Son düzenleme:

Güzel kardeşim, sence o fiyata hem mekanik klavye hem fare olur mu? O fiyata mekanik klavye bile olmaz ama yanında fare de var, sence ne kadar mantıklı? X adlı alışveriş sitesinde 10000 TL'ye Mercedes benz cla 200 ve yanında 4 tane yedek tekerlek satılıyor ilgilenir misin? Arabayı alana 4 tekerlek de hediye, hem de 10 bin TL'ye. Attığın linkteki klavyenin adı bile yok, markası adı sanı hiçbir şeyi yok. Sadece G21 yazmışlar, lütfen biraz düşün. Ucuza kaçacağım diye çok kısa sürede çöp edersiniz paranızı. Ucuz etin yahnisi yavan olur diye boşa dememişler, bir şeyin ne ucuzunu ne de pahalısını almak iyidir. 10 liralık döner varken 3 liralık döner yemeyin, iyi sonuçları olmayabilir.

Güzel kardeşim, sence o fiyata hem mekanik klavye hem fare olur mu? O fiyata mekanik klavye bile olmaz ama yanında fare de var, sence ne kadar mantıklı? X adlı alışveriş sitesinde 10000 TL'ye Mercedes benz cla 200 ve yanında 4 tane yedek tekerlek satılıyor ilgilenir misin? Arabayı alana 4 tekerlek de hediye, hem de 10 bin TL'ye. Attığın linkteki klavyenin adı bile yok, markası adı sanı hiçbir şeyi yok. Sadece G21 yazmışlar, lütfen biraz düşün. Ucuza kaçacağım diye çok kısa sürede çöp edersiniz paranızı. Ucuz etin yahnisi yavan olur diye boşa dememişler, bir şeyin ne ucuzunu ne de pahalısını almak iyidir. 10 liralık döner varken 3 liralık döner yemeyin, iyi sonuçları olmayabilir.
Doğru diyorsun peki bu uygunmu sen anlıyon gibi geldin bana Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı