10K Shifter dahil direksiyon seti önerisi

Bütçe
10.000TL

razield

Attopat
Daha fazla  
İyi geceler öncelikte, 10k bütçem var bu aralar ETS 2 oyununa çok fazla sardım direksiyon setiyle daha da keyiflendirmek istiyorum. Direksiyon seti önerilerinizi almak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Satarkende zarar etmemek adına ve piyasasının iyi olduğunu da göz önünde bulundurarak sadece ETS 2 oynayacağınızı varsayarak G29 diyorum son kararım.
Bende 1 hafta önce aldım ama 2 hafta kadar araştırıp aldım ve 10500e Param Güvende ile shifter dahil G29 aldım kontrollerini her şeyini yaptım kullanan adamda zaten babam yaşındaydı sizde denk getirebilirseniz temizini G29 diyorum ama ETS 2 dışında mesela Forza oynayacaksanız G29 pek uygun değil ayarda yapılabilir tabii.

Satarkende zarar etmemek adına ve piyasasının iyi olduğunu da göz önünde bulundurarak sadece ETS 2 oynayacağınızı varsayarak G29 diyorum son kararım.
Bende 1 hafta önce aldım ama 2 hafta kadar araştırıp aldım ve 10500e Param Güvende ile shifter dahil G29 aldım kontrollerini her şeyini yaptım kullanan adamda zaten babam yaşındaydı sizde denk getirebilirseniz temizini G29 diyorum ama ETS 2 dışında mesela Forza oynayacaksanız G29 pek uygun değil ayarda yapılabilir tabii.
hocam 11.999 TL ye bizim burdaki teknoloji mağazasında buldum hiç kullanılmamış yazıyor shifteri de kapalı kutu bilemedim ürün temiz duruyor bütçeyi arttırıp onu almak istiyorum bende ama alternatif olarak da başka bi model tutmak lazım tabi

Hocam 11.999 TL'ye bizim buradaki teknoloji mağazasında buldum hiç kullanılmamış yazıyor shifteri de kapalı kutu bilemedim ürün temiz duruyor bütçeyi arttırıp onu almak istiyorum bende ama alternatif olarak da başka bir model tutmak lazım tabii

Kontrol etme şansınız varsa dediği gibi temiz ise ve pazarlık yapıyorsa düşünebilirsiniz hocam ama sarı sitede gezmekte fayda var çünkü her gün yeni ilan açılıyor G29 için. Alternatif bir model ne diyebilirim bilmiyorum.

Kontrol etme şansınız varsa dediği gibi temiz ise ve pazarlık yapıyorsa düşünebilirsiniz hocam ama sarı sitede gezmekte fayda var çünkü her gün yeni ilan açılıyor G29 için. Alternatif bir model ne diyebilirim bilmiyorum.
bende sarı sitede dolaşırken gördüm bizim burdaki mağaza ilanını ne kadara kadar inmeye çalışayım fiyatta piyasayı bilmiyorum

Bende sarı sitede dolaşırken gördüm bizim buradaki mağaza ilanını ne kadara kadar inmeye çalışayım fiyatta piyasayı bilmiyorum

Benim aldığım set 2023 modeldi 10500'de fiyatı var.
Senin dediğin model misal 2025 dediği gibi hiç kullanılmamışsa ve garanti veriyorsa 12000e bile alınabilir.
Ama tabii ne kadar uyguna veriyorsa o kadar iyi.
Piyasasıda genelde bu civarlarda zaten eski modeller ve çok kullanılmışlar sıkıntılı olanlar 8 9 civarı
Yeni alınmış olup garantili ve tertemiz olanlar 12 13 civarı.

Mağazanın Google yorumlarınada bakın bu arada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı