hocam 11.999 TL ye bizim burdaki teknoloji mağazasında buldum hiç kullanılmamış yazıyor shifteri de kapalı kutu bilemedim ürün temiz duruyor bütçeyi arttırıp onu almak istiyorum bende ama alternatif olarak da başka bi model tutmak lazım tabiSatarkende zarar etmemek adına ve piyasasının iyi olduğunu da göz önünde bulundurarak sadece ETS 2 oynayacağınızı varsayarak G29 diyorum son kararım.
Bende 1 hafta önce aldım ama 2 hafta kadar araştırıp aldım ve 10500e Param Güvende ile shifter dahil G29 aldım kontrollerini her şeyini yaptım kullanan adamda zaten babam yaşındaydı sizde denk getirebilirseniz temizini G29 diyorum ama ETS 2 dışında mesela Forza oynayacaksanız G29 pek uygun değil ayarda yapılabilir tabii.
Hocam 11.999 TL'ye bizim buradaki teknoloji mağazasında buldum hiç kullanılmamış yazıyor shifteri de kapalı kutu bilemedim ürün temiz duruyor bütçeyi arttırıp onu almak istiyorum bende ama alternatif olarak da başka bir model tutmak lazım tabii
bende sarı sitede dolaşırken gördüm bizim burdaki mağaza ilanını ne kadara kadar inmeye çalışayım fiyatta piyasayı bilmiyorumKontrol etme şansınız varsa dediği gibi temiz ise ve pazarlık yapıyorsa düşünebilirsiniz hocam ama sarı sitede gezmekte fayda var çünkü her gün yeni ilan açılıyor G29 için. Alternatif bir model ne diyebilirim bilmiyorum.
Bende sarı sitede dolaşırken gördüm bizim buradaki mağaza ilanını ne kadara kadar inmeye çalışayım fiyatta piyasayı bilmiyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.