10K TL 4K monitör tavsiyesi

Bütçe
10000

Murat34

Megapat
Daha fazla  
Monitör
4K
Merhaba arkadaşlar, 4070 Ti ekran kartım için hem MMORPG - RPG tarzı oyunlar oynarken ve film izlerken iyi görüntü alabileceğim bir monitör arıyorum. IPS olması önemli onun dışında parlaklık oranı kaç olmalı bilemiyorum.
Arkadaşım bana bu 2 monitörü attı. Ne düşünüyorsunuz ve önerilerinize açığım. Bütçe maksimum 10.000

https://www.akakce.com/monitor/en-u...ync-ips-oyuncu-monitoru-fiyati,442291214.html
Dell S2721QS 27" 4ms 4K FreeSync IPS Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Açıkçası 4070 Ti ve 4K çok uzun ömürlü bir ikili değil. 2K çok daha iyi ve uzun soluklu olur 4070 Ti için.

10000 liraya tam bir Gaming model olması imkansız ya gecikmesi yüksek olacak ya da ekran yenileme hızı düşük olacak bütçeyi 15 16k ya çıkarırsanız 1 ms 165 Hz bir şeyler bulunabilir.

Asus tuf serisinin en kötü monitörü o bro, ışık sızması var baya ama üsteki Dell baya iyi. Attığım gigabyte de iyi.

ASUS TUF serisinin en kötü monitörü o bro, ışık sızması var bayağı ama üsteki Dell bayağı iyi. Attığım Gigabyte de iyi.

Benim önerdiğim TUF modeli o kadar da kötü değil. Ek olarak gerçekten G3223D güzel bir model.

@Hyuuga Neji

Bütün IPS panellerde ışık sızması olur zaten. O monitör o bütçeye göre fena olmayan bir monitör.
Işık sızması normaldir, doğrudur fakat nasıl ve ne kadar olduğuna da bağlı, 4 arkadaşta ciddi sıkıntı olduğunu söylemişti, gerçi teknoloji şans işidir, alıp memnun olanda çok vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…