10K TL 4K monitör tavsiyesi

Bütçe
10000
Işık sızması normaldir, doğrudur fakat nasıl ve ne kadar olduğuna da bağlı, 4 arkadaşta ciddi sıkıntı olduğunu söylemişti, gerçi teknoloji şans işidir, alıp memnun olanda çok vardır.
Işık sızmasından rahatsız olacak varsa gidip OLED ya da farklı bir panel alabilir. IPS alıyorsa olacak iş zaten.

Hocam bu monitör çok iyi duruyor F/P olarak. Siz kullandınız mı veya kullanan arkadaşlar var mı ? MSI marka monitör nasıldır. MSI kendisi üretmiyor sanırım paneli satın alıyor diye biliyorum. Asus, LG 2k monitör almak daha mı iyi olur ?

Asus VG27AQ ve MSI G274QPF-QD baya iyi duruyor bu 2 monitör. LG önerisi var mı acaba ?

Ben daha almadım veya kullanmadım ama alıcağım sizde alın memnun olursunuz forumda bir kaç tane bu monitöre alan kişi oldu birazdan onları etiketlerim bulursam eğer.

@GsFrankenstein hocam merhaba arkadaş bu monitörü alacak sizde aldınız diye biliyorum sizce alınır mı özetle buraya yazarsanız seviniriz ürünün linki

Fiyat performans ürünü, ufak çok göze batmayan ışık sızması var. Ayrıca monitör kenarlarında boşluklar var. Sanki servise gitmiş ama tam takamamışlar gibi bunu da fiyatına bağlıyorum. Bu fiyata alınabilecek bir ürün.

Bu ürünü aldınız dimi hocam arkadaşta bu monitörü alacak.

Evet bu ürünü aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…