311989 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.729 Çözümler 7 28 Nisan 2021 #11 ehbk dedi: Hocam biraz araştırırsanız Minecraft forumlarını, spigot sitesini vs. orada güzel pluginler oluyor. Bazıları paraya değiyor gerçekten ama bazıları da değmez açıkcası. Mesela sağdaki tablo pluginini 18 euroya satan var.(Featherboard) Genişletmek için tıkla... Featherboard plugini 18 euroya deymez açıkcası. Farklı ücretsiz bir sürü Featherboard gibi aynı işi yapan pluginler var.
ehbk dedi: Hocam biraz araştırırsanız Minecraft forumlarını, spigot sitesini vs. orada güzel pluginler oluyor. Bazıları paraya değiyor gerçekten ama bazıları da değmez açıkcası. Mesela sağdaki tablo pluginini 18 euroya satan var.(Featherboard) Genişletmek için tıkla... Featherboard plugini 18 euroya deymez açıkcası. Farklı ücretsiz bir sürü Featherboard gibi aynı işi yapan pluginler var.
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 28 Nisan 2021 #12 311989 dedi: Hocam hiç mi araştırma yapmadınız? Yılların plugini bu. Genişletmek için tıkla... Buna denk gelmemiştim. İnceledim biraz iyi duruyor.
311989 dedi: Hocam hiç mi araştırma yapmadınız? Yılların plugini bu. Genişletmek için tıkla... Buna denk gelmemiştim. İnceledim biraz iyi duruyor.