11.000-12.000 TL laptop önerisi

Bütçe
12000

SpaceForYou

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta da gördüğünüz gibi bütçem maksimum 12K dır.
Öncelikle 12K verince RTX olmasını istiyorum. Bunun yanında 16 GB RAM olması yeterlidir diye düşünüyorum. Marka olarak HP, Monster, MSI istemiyorum. ASUS TUF, Lenovo, Excalibur olabilir.
Önerilerinizi bekliyorum.

Son olarak da kendim bakınca şunu buldum. İndirime girerse daha fazla tam istediğim özellikleri karşılıyor. Nasıl sizce? Bunu da yanıtlarsanız sevinirim.

Bütçem maksimum 12.000TL yazmışsınız ancak 13.000TL'lik berbat bir Excalibur atmışsınız? Bütçe 13.000TL'ye kadar çıkabiliyorsa:
Çıkamıyorsa:
+8GB RAM
HP, Monster, MSI istemiyorum deyip Excalibur çöpünü istemeniz ayrı bir gariplik, markaya göre yorum yapmanız da ayrı bir komedi.

Bütçem maksimum 12.000TL yazmışsınız ancak 13.000TL'lik berbat bir Excalibur atmışsınız? Bütçe 13.000TL'ye kadar çıkabiliyorsa:
Çıkamıyorsa:
+8 GB RAM.
HP, Monster, MSI istemiyorum deyip Excalibur çöpünü istemeniz ayrı bir gariplik, markaya göre yorum yapmanız da ayrı bir komedi.

Şöyle ki Monster kullandım ısınma sorunu var. MSI da RTX'li modeller pahalı geldi. HP yide bilmiyorum aklımda kalan markalardan almak istedim.
13K'lık laptop içinde eğer indirime girerse alabileceğimi belirttim.

Her modelinde ısınma sorunu yok, ısınma sorunu Clevo kasa kullanan modellerinde oluyor, attığım model ise tongfang kasa kullanıyor.

Anladım. Teşekkür ederim.
Her modelinde ısınma sorunu yok, ısınma sorunu Clevo kasa kullanan modellerinde oluyor, attığım model ise Tongfang kasa kullanıyor.
Son olarak ekran kartı 4 gb olduğu için rtx i kullanmam zor olmaz mı ?
Her modelinde ısınma sorunu yok, ısınma sorunu Clevo kasa kullanan modellerinde oluyor, attığım model ise tongfang kasa kullanıyor.

Abra A7 v13.1.1 nasıl?​

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı