Herkese merhaba arkadaşlar bu sene üniversite sınavına girdim ve bilgisayar mühendisliğini kazandım. Bu yüzden kendime bir laptop bakmaya başladım. Evde masaüstü bilgisayarım var ama babam öğretmen olduğu için Online derslere giriyor, yani onun dersleri ile benim derslerim çakışabilir. Bu yüzden laptop önerilerinize açığım. Sadece derslerim için değil oyun oynamak için de kullanacağım. Beni en az 5 yıl idare edebilmesi gerek. Şimdiden yaptığınız öneriler ve eleştiriler için teşekkür ederim.
Bütçe: En fazla 11.000 TL.
Gözüme takılmış olan laptoplar şu şekilde:
Asus S432FL-EB085T Intel Core i7 10510U 16GB 512 GB SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Casper Excalibur G770.1075-D7J0X Intel Core i7 10750H 32GB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
HP Pavilion 15-DK0011NT Intel Core i7 9750H 16GB 512GB SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Monster Huma H4 V3.1.1 Intel Core i7 10510U 16GB 512GB SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Not: Casper Excalibur'un 512 GB SSD veya 256 GB SSD'li konfigürasyonlarına da bakıyorum.