11.000 TL Gamebook Önerisi

Bütçe
10.000-110.000 TL

Pyrus

Centipat
Üniversitede de işime yaraması adına yaklaşık 10.000 TL kadar bütçeyle (maks. 11.000 TL) bir gamebook almayı düşünüyorum. Bunun için önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

ASUS A15 modeli sorunlu onu alma.

Bu bütçede Monster...
Üniversitede de işime yaraması adına yaklaşık 10.000 TL kadar bütçeyle (maksimum 11.000 TL) bir gamebook almayı düşünüyorum. Bunun için önerilerinizi bekliyorum.

A15 almayın, sorunlu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben çıldıracağım artık.

A15 modeli sorunludur doğru. Isınma sorunu var. Eğer güzel bir soğutucu alırsa çözebilir diye düşündüm. Neden mi? Bütçenin en güçlüsü.

Ben çıldıracağım artık.

A15 modeli sorunludur doğru. Isınma sorunu var. Eğer güzel bir soğutucu alırsa çözebilir diye düşündüm. Neden mi? Bütçenin en güçlüsü.
Hocam ben de çıldıracağım ben sadece öneri yapıyorum illa almak zorunda değil cidden her yorumda bunu söylüyorsunuz. Technopat'ın bile incelemeler yaptığı bir markada illa sorun yaşanacak değil ve "öneri" yapıyorum cidden bu kadar olmayın artık. Kimsenin kafasına silah dayatıp zorla bir şey aldırmıyorum lütfen ya. Kaldı ki sorunlu bir marka olduğunu söyleyip ısınma sorunu olan bir cihaz önermişsiniz kendinizle çelişiyorsunuz resmen.

Gerçekten mükemmel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…