Üniversitede de işime yaraması adına yaklaşık 10.000 TL kadar bütçeyle (maks. 11.000 TL) bir gamebook almayı düşünüyorum. Bunun için önerilerinizi bekliyorum.
![]()
Asus TUF Gaming A15 FA506IU-BQ078T Notebook
Asus TUF Gaming A15 FA506IU-BQ078T Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Lenovo IdeaPad Gaming 3 81Y400D5TX Notebook
Lenovo IdeaPad Gaming 3 81Y400D5TX Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Tulpar T5 V19.2 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Tulpar T5 V19.2 15,6" Gaming Laptop, Nvidia RTX 2060 ekran kartı ve Intel i7 - 10750H işlemcisi ile yaşam felsefenizde oyunlara yeni bir alan oluşturuyor!www.monsternotebook.com.tr
Üniversitede de işime yaraması adına yaklaşık 10.000 TL kadar bütçeyle (maksimum 11.000 TL) bir gamebook almayı düşünüyorum. Bunun için önerilerinizi bekliyorum.
Arkadaş oyun odaklı istemiş 2060 daha uzun süre gidecektir.ASUS A15 modeli sorunlu onu alma.
Bu bütçede Monster...
Arkadaş oyun odaklı istemiş 2060 daha uzun süre gidecektir.
![]()
Tulpar T5 V19.2 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Tulpar T5 V19.2 15,6" Gaming Laptop, Nvidia RTX 2060 ekran kartı ve Intel i7 - 10750H işlemcisi ile yaşam felsefenizde oyunlara yeni bir alan oluşturuyor!www.monsternotebook.com.tr
ASUS A15 modeli sorunlu onu alma.
Bu bütçede Monster...
![]()
HP Omen 15-DH017NT 9ET62EA i5-9300H 8 GB 1 TB + 256 GB SSD GTX1660TI 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
HP Omen 15-DH017NT 9ET62EA i5-9300H 8 GB 1 TB + 256 GB SSD GTX1660TI 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Hocam ben de çıldıracağım ben sadece öneri yapıyorum illa almak zorunda değil cidden her yorumda bunu söylüyorsunuz. Technopat'ın bile incelemeler yaptığı bir markada illa sorun yaşanacak değil ve "öneri" yapıyorum cidden bu kadar olmayın artık. Kimsenin kafasına silah dayatıp zorla bir şey aldırmıyorum lütfen ya. Kaldı ki sorunlu bir marka olduğunu söyleyip ısınma sorunu olan bir cihaz önermişsiniz kendinizle çelişiyorsunuz resmen.Ben çıldıracağım artık.
A15 modeli sorunludur doğru. Isınma sorunu var. Eğer güzel bir soğutucu alırsa çözebilir diye düşündüm. Neden mi? Bütçenin en güçlüsü.
Gerçekten mükemmel...Hocam ben de çıldıracağım ben sadece öneri yapıyorum illa almak zorunda değil cidden her yorumda bunu söylüyorsunuz. Technopat'ın bile incelemeler yaptığı bir markada illa sorun yaşanacak değil ve "öneri" yapıyorum cidden bu kadar olmayın artık. Kimsenin kafasına silah dayatıp zorla bir şey aldırmıyorum lütfen ya. Kaldı ki sorunlu bir marka olduğunu söyleyip ısınma sorunu olan bir cihaz önermişsiniz kendinizle çelişiyorsunuz resmen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.