11.000 TL Gamebook Önerisi

Bütçe
10.000-110.000 TL
Hocam birden fazla hesap mı kullanıyorsunuz? Alttaki konu sahibi ile isimleriniz, bütçeniz, mesajınız nerdeyse aynı. Ayrıca ust taraftaki bütçe barı ikisindede 10.000-110.000 TL.

ASUS A15 modeli sorunlu onu alma.

Bu bütçede Monster...

Hocam yinede malzeme kalitesini bir yana bıraktığımızda özellikler bakımından Monster gayet sağlam gözüktü bana, Monster hakkında olumsuz düşünmenizin sebebi nedir?

Hocam birden fazla hesap mı kullanıyorsunuz? Alttaki konu sahibi ile isimleriniz, bütçeniz, mesajınız nerdeyse aynı. Ayrıca ust taraftaki bütçe barı ikisindede 10.000-110.000 TL.
Hocam o mevzu şöyle oldu, bu hesabın şifre-emailini hatırlamadığım için facebook hesabımla giriş yapmak istedim,sonrasında ise bu hesabın emailini bulunca bu hesaba giriş yapabildim. Bir tık benim hatam yani.

bir 2 bin daha çıkabilirseniz ve ekran kartı performansı çok önemli değilse
predatorların ekranı %72 ntsc olduğu için bu alınabilir bu fiyat bandında %72 ntscli görmedim ben ama tek eksi yanı 1650ti olması, ekran kalitesi yüzünden ve ekran tepkime süresi 3ms olduğu için alınabilir ama tazeleme hızı hakkında bir bilgi verilmemiş.
yada 15kya rtx 2060lısı var.
12k rtx 2060
https://www.hepsiburada.com/acer-pr...isayar-nh-q5qey-005-p-HBV00000VAR2N?magaza=Bd Bilgisayar

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı