11k bütçem var 240 Hz veya üstü, dahili hoparlörü olan, pivot, IPS ve kavisli(kavisli olması çok önemli değil) olan bir monitör arıyorum. Şu ana kadar bu iki monitörü buldum sizce nasıl ve başka tavsiyeniz varsa nedir?
11k bütçem var 240 Hz veya üstü, dahili hoparlörü olan, pivot, IPS ve kavisli(kavisli olması çok önemli değil) olan bir monitör arıyorum. Şu ana kadar bu iki monitörü buldum sizce nasıl ve başka tavsiyeniz varsa nedir?
Sektör lideri 360Hz değişken yenileme hızı ve son derece hızlı 0,5 ms GtG (Griden Griye) tepki süresiyle, oyun içinde daha hızlı tepki süresi için yanınızda.
www.gaming.gen.tr
Birazdaha bütçeniz çıkarsada buna bakabilirsiniz. Çıkmaz diyorsanız asusu alın direkt.
Sektör lideri 360Hz değişken yenileme hızı ve son derece hızlı 0,5 ms GtG (Griden Griye) tepki süresiyle, oyun içinde daha hızlı tepki süresi için yanınızda.
www.gaming.gen.tr
Biraz daha bütçeniz çıkarsada buna bakabilirsiniz. Çıkmaz diyorsanız ASUS'u alın direkt.
Attığınız monitör bütçemi aşıyor. O yüzden ASUS'u almayı düşünüyorum fakat dahili hoparlörü yok. Çok kullanmasam bile bazen dahili hoparlör işime yarayabiliyor. Bu duruma göre sizce ne yapayım?
Bende ASUS'u almayı düşünüyorum fakat dahili hoparlörü yok. Çok kullanmasam bile bazen dahili hoparlör işime yarayabiliyor. Bu duruma göre sizce ne yapayım?