11.92 Mbps internet 35 Mbps'e kadar çıkıyormuş (!)

Makaleler
1
Babam Superonline aldı. Aşırı kötü, sadece yaptığı şey borsa vs. "bak siteler çok hızlı açılıyor" diyor. Her şey hızlı açılması değil zaten. Eski internet bundan 5X kat daha hızlıydı. (Eski interneti iptal ettirdi bu arada). İkna da edemedim bu aptal internetle başbaşa kaldım. Oltaya düşmüş zaten. "12 Mbps 35 Mbps'ye kadar çıkıyor" lafına inanmış sanırım.

Dosya Ekleri

• Ekran_Alnts.png
    Ekran_Alnts.png
    4,9 KB · Görüntüleme: 108
Son düzenleyen: Moderatör:
Babam Superonline aldı. Aşırı kötü, sadece yaptığı şey borsa vs. "bak siteler çok hızlı açılıyor" diyor. Her şey hızlı açılması değil zaten. Eski internet bundan 5X kat daha hızlıydı. (Eski interneti iptal ettirdi bu arada). İkna da edemedim bu aptal internetle başbaşa kaldım. Oltaya düşmüş zaten. "12 Mbps 35 Mbps'ye kadar çıkıyor" lafına inanmış sanırım.

Sonradan arayarak yükseltiliyor diye biliyorum. Fiyatıda artıyor tabii.

Bence Superonline kötü demek olmaz çünkü bulunduğunuz yere göre hızı da değişebiliyor. Altyapıdan kaynaklı. Diye düşünüyorum ancak gerçi altyapınızı da bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı