Herkesin bir hayali, özendiği şeyler vardır fakat gücümüz bir yere kadar Ben belki ömrüm boyunca bu sisteme sahip olamayacağım ama Google'de aratıp bu siteye(Sosyale) ulaşan tüm arkadaşlara yardımcı olmak için, kendim özenle bir sistem topladım. Bu sistem eminim yıllarca her oyunu açar ve katlar geçer. Sizde yanlışım falan varsa düzeltebilirsiniz beni. Sistemin 23.10.2017 tarihi ile fiyatı 10.700 TL.
@Millerogness@KralGS gömmekte üstünüze yok valla Kasaya yatırımı sevmem. Güç kaynağı ise fazlası göz çıkarmaz. Ram ise sınırda işte yüksek hızda. Ekran kartı ise tabi grafik işlemci aynı ama marka farkları oluyor soğutma bakımından seçmiştim.
@Millerogness@KralGS gömmekte üstünüze yok valla Kasaya yatırımı sevmem. Güç kaynağı ise fazlası göz çıkarmaz. Ram ise sınırda işte yüksek hızda. Ekran kartı ise tabi grafik işlemci aynı ama marka farkları oluyor soğutma bakımından seçmiştim.
Yok gömmek değil tabi ki ama o fiyatta ki bir sistemi koyduğum kasanın da sağlam olmasını isterim. Birinin çarpması sonucu araba tamponu gibi içeri gömülmesini istemeyiz herhalde kasanın.