11 Ekim'de okul kapatılabilir mi?

Aslında benim için okulun kapanması dersten ziyade bana yürüyüş oluyor açıkçası. Günde 12 bin adım hiç fena değil. Ama kapanmasının şuan bir anlamı yok gibi. Çünkü madem kapatılacak bu insanlar neden aşı oldu diye sorarlar adama. Pozitif çıkan vakaları direkt kapatıp devam etmek bence mantıklı olanı. Ama evlerinde yaşlı insanları olanlarda var. Gerçekten değişik bir paradoks içindeyiz hayırlısı.
 
Şu anda MEB ve Sağlık Bakanlığının açıklamalarına göre mümkün gözükmüyor. Risklere rağmen açık olması gerektiğini düşünüyorum. Üniversite sınavına görecek olan kişiler bizleriz, okula gitmemeyi bu kadar çok istiyorsanız; açığa alın kendinizi. İstediğiniz kadar evde oturabilirsiniz.
 
Dayanmaz artık. Kapatırlar 2 haftaya kadar. Bende kapanmasını istemiyorum ama durum ortada.
Hiç sanmıyorum, bakanlar sürekli kapatmayacaklarını açıkladırlar. Bu gibi bir durumda yanlış yapmazlar, ayrıca 11 Ekime kadar birçok üniversite açılacak ve onları kapatmaları imkansız.
 
Kapatılmaması hepimiz için iyi olur ama sağlık gitti mi bir daha gelmez. Eğitim sonradan da öğrenilir. Ayrıca hepimizin evinde yaşlı insanlar var. Onlara bir şey olursa korkusuyla okula gitmekte saçma geliyor. 2. doz biontech aşılı olmama rağmen gitmeye çekiniyorum açıkcası. Geçen hafta sınıfımızda 1 kişi COVID-19 çıktı.
 
Hiç sanmıyorum, bakanlar sürekli kapatmayacaklarını açıkladırlar. Bu gibi bir durumda yanlış yapmazlar, ayrıca 11 Ekime kadar birçok üniversite açılacak ve onları kapatmaları imkansız.
CB riske atmak istemediğini söyledi. Uzaktan yapmasalar bile hibrit olur bence.
 
Forumda birinin annesi sağlıkçıydı sanırım. Diğer sağlıkçı arkadaşları da 15 Ekim'de kesin kapanır falan diyormuş.

Bilmiyorum ama. MEB kapatmamakta kararlı.
Evet o kişi ile konuştum öyle diyordu. Ve online eğitim olsun diyenler Twitter'dan taga desteğe gelsin 🙂
 

Geri
Yukarı