11 gün önce gelen laptop iade edilebilir mi?

Benim de kuzenimde RTX 3050'li bir modeli vardı serisini unuttum sorunlu falan diyorlardı fakat tık yok yine de alacaksanız ASUS ve HP modellerine yönelin.

Hocam ben 14 yaşındayım babam alıyor e bir de şimdi olayı açıklamam lazım normalde yarın garantiye göndercektik şimdi iade eder sinirlenir bidahada almaz 😅

Bir de hocam altta bir kısımda renk farkı var kutudan öyle çıkmıştı bende sorun etmemiştim uyku modunda çöküyor ekranda çok ışık sızması var bir de takılıp duruyor laptop anlamadım nasıl Gaming laptop bu.

Dostum profilimdeki konuları göster hem kronik sorunlu hem de beğenmedim iade edip başka marka alalım dersen anlayış gösterir.

İnşallah 😄

Bir de hocam altta bir kısımda renk farkı var kutudan öyle çıkmıştı bende sorun etmemiştim uyku modunda çöküyor ekranda çok ışık sızması var bir de takılıp duruyor laptop anlamadım nasıl Gaming laptop bu.

İnşallah 😄

Eski zamandaki gibi kaliteli üretmiyor artık çoğu marka. Herkes parça kalitesinden kısıp donanıma önem veriyorlar bu da böyle sorunlara sebep oluyor.

Eski zamandaki gibi kaliteli üretmiyor artık çoğu marka. Herkes parça kalitesinden kısıp donanıma önem veriyorlar bu da böyle sorunlara sebep oluyor.

Aynen öyle hocam bende HP all-in-One vardı 1 kere bile sorun çıkarmadı ama çok yavaştı HDD vardı bende o yüzden Victus almak istedim kaliteli diye baktım pahalı bayağı vazgeçmiştim bu hafta düzgünce bakarım iade edersek.

Hocam babama söyledim ederiz ama madem sorun vardı neden program falan kurdun dedi ayrıca hiçbir çizik bile vermedim kasasına sorun olmaz değil mi?

Hocam bir de bana FreeDOS olarak gelmişti bende Windows'u silip mi göndereyim.

Hocam bunlardan hangisi doğru?

Dosya Ekleri

• IMG_0174.png
    IMG_0174.png
    202 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_0173.png
    IMG_0173.png
    201,1 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı