S serkanaydin6308 Centipat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, Halihazırda MSI B560M-A Pro anakart sahibiyim. Anakartımı yükseltmek istiyorum. 6 adet ARGB fanım var kasada bu altısını da bağlayabileceğim bir anakart arıyorum. Tavsiyeler için teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar, Halihazırda MSI B560M-A Pro anakart sahibiyim. Anakartımı yükseltmek istiyorum. 6 adet ARGB fanım var kasada bu altısını da bağlayabileceğim bir anakart arıyorum. Tavsiyeler için teşekkürler.
Quistin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2019 Mesajlar 4.486 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #2 Sırf bunun için anakart değiştirmek paranızı çöpe atmaktan farksız olur, fan çoklayıcı alın.
S serkanaydin6308 Centipat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #3 Quistin dedi: Sırf bunun için anakart değiştirmek paranızı çöpe atmaktan farksız olur, fan çoklayıcı alın. Genişletmek için tıkla... Eyv hocam konuyu yazdıktan sonra bi arkadaşım fan kontrolcü getirdi işim hemen hemen görülmüş oldu
Quistin dedi: Sırf bunun için anakart değiştirmek paranızı çöpe atmaktan farksız olur, fan çoklayıcı alın. Genişletmek için tıkla... Eyv hocam konuyu yazdıktan sonra bi arkadaşım fan kontrolcü getirdi işim hemen hemen görülmüş oldu
S suleymanozkan Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.322 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #4 Anakart değiştirmeden fan kontrolcüler bu işi görüyor.
S serkanaydin6308 Centipat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #5 suleymanozkan dedi: Anakart değiştirmeden fan kontrolcüler bu işi görüyor. Genişletmek için tıkla... Sağol hocam teşekkürler konuyu açtıktan hemen sonra komşuda kontrolcü varmış onu reset switche bağladık ve işim görüldü
suleymanozkan dedi: Anakart değiştirmeden fan kontrolcüler bu işi görüyor. Genişletmek için tıkla... Sağol hocam teşekkürler konuyu açtıktan hemen sonra komşuda kontrolcü varmış onu reset switche bağladık ve işim görüldü