11 Nisan 2021 vakaları açıklandı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Turizm sektörü yaklaşıyor, bir şekilde vaka sayılarının azalması gerek.
Geçen sene turizm bakanı istedi diye 1 ay ertelenen YKS sınavı, sınava 1-2 ay kala öne çekildi. Turizm için her şey feda.
 
Her ne kadar camilerde teravih namazı kılınması yasaklanmış olsa da küçük kentlerde ve köylerde pek uyulacağını sanmıyorum. Bunun yanında iftar sofralarında akraba/komşu ağırlama mutlaka olacaktır. Belki artış bile olabilir. Ramazan içerisinde olmasa bile bayramında mutlaka artış olur.
Ramazandan öncesi de parlak değil hocam. Her hafta kılınan cuma namazları, cenazede haddinden fazla kişi bulunması, mevlitler diye de sıralayabiliriz.
 
Okullar zaten açık olmalı. Kapanması hataydı. Asıl kapanması gereken diğer yerler.
1. Sınıf çocuğu maske takmayı biliyorsa, okulda adam akıllı takıyorsa benden ona birer aferim! Diğer yerler kapansın diyorsun da hiç esnafı düşündün mü? Adamlar aylardır kapalıydı çoğu da iflas etti. Ailesini geçindiremeyip intihar eden de var. Zaten zar zor ayakta duruyorlar, tekrar kapanırlarsa hepsi iflas eder.
 
Okullar zaten açık olmalı. Kapanması hataydı. Asıl kapanması gereken diğer yerler.
Okullar da en çok yayılıyor? Başka nerede kapalı alanda ortalama 10 saat duruluyor? Hem de maske, mesafe, temizlik yok iken. Okullar da virüsü ipleyen yok.
 
Türkiye'de son 24 saatte 294 bin 274 KOVID-19 testi yapıldı, 50 bin 678 kişinin testi pozitif çıktı, 237 kişi hayatını kaybetti. Ağır hasta 2 bin 824 oldu, 30 bin 194 kişinin KOVID-19 tedavisinin/karantinasının sona ermesiyle iyileşen sayısı 3 milyon 331 bin 411'e yükseldi.

Eki Görüntüle 969494

Kaynak: Covid19.

Hocam yeter ama. Normalde zerre ilgilenmiyorum bu konularla sayenizde görüyoruz artık. Oyun haberi falan paylaşın😆
 
Diyecek bir söz bulamıyorum. Okulların öncelikle ve diğer yerlerin acilen kapatılması, doğru düzgün sokağa çıkma yasağı gelmesi lazım. Aksi halde bu durum sonsuza kadar devam edecek.
Okulların kapanması ile ilgili kapanmaması gerektiğini düşünenlere de bir sözüm var gidin bir okula bakın bakalım maske takan ve kurallara uyan birisini görecek misiniz? Bütün öğrencilerin umurunda değil.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı