Hocalarim ben 11'im obpm 55 maalesef. Bankacilik istiyorum bolumum esit agirlik sizce bankacilik kazanmak zor mu? Dur obpmi de hesaba katarsak kac siralama tahmini yapmam gerekli? Bankacilik sevdigim bir is omur boyu yapabilirim diye dusunuyorum.
Hocam TYT 300 puan yapmak zor mu? Calisma istermi 300 ham puan.
Hocalarim ben 11'im obpm 55 maalesef. Bankacilik istiyorum bolumum esit agirlik sizce bankacilik kazanmak zor mu? Dur obpmi de hesaba katarsak kac siralama tahmini yapmam gerekli? Bankacilik sevdigim bir is omur boyu yapabilirim diye dusunuyorum.
Hocam TYT 300 puan yapmak zor mu? Calisma istermi 300 ham puan.
Kardeşim puan tamamen senin sınavda kağıda dökebildiğin performans ve o anki dış faktörlerin de verdiği etmendir. Ben sadece dersleri dinleyip akşam arkadaşlarla akşam etütte 1 saat çalışarak 70.000'e girdim TYT'de. Ham puan 448, Sıralama puanı OBP ile 456 mı neydi. Yeterli çalışma ve azim seni çoğu kişinin önüne geçirir. Sınava giren 1 milyon kişinin 500.000'i daha optik eline almamış, test çözmemiş adamlar. İnşallah yaparsınız Allah'ın izniyle.
Kardeşim puan tamamen senin sınavda kağıda dökebildiğin performans ve o anki dış faktörlerin de verdiği etmendir. Ben sadece dersleri dinleyip akşam arkadaşlarla akşam etütte 1 saat çalışarak 70.000'e girdim TYT'de. Ham puan 448, sıralama puanı OBP ile 456 mı neydi. Yeterli çalışma ve azim seni çoğu kişinin önüne geçirir. Sınava giren 1 milyon kişinin 500.000'i daha optik eline almamış, test çözmemiş adamlar. İnşallah yaparsınız Allah'ın izniyle.
Hocam bende 12. sınıfım normalde YKS'ye girmeyi düşünmüyordum basit işler ile geçinip giderim kafasındaydım ama insan sınıfında eline kalem almamış kişilerin test çözdüğünü görünce biraz değişiyor konuya gelirsek YKS'ye girmek istiyorum ama neye nereden nasıl başlicamı bilmiyorum daha geçen gün sınav sürelerini yeni öğrendim öyle bir bilgisizliğie sahibim özel bireye anlatır gibi anlatırsanız sevinirim çünkü her kafadan aayrı bir fikir çıkıyor.