11. sınıf dersler için kanal önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Sıradan Biri
Arkadaşlar 11. sınıf için YouTube'dan kanal önerisi yapar mısınız? Her ders için ayrı kanal olursa iyi olur.

Tonguçu önermez iseniz sevinirim.

Matematik'te rehber matematik kanalını takip ediyorum.

Biyoloji: Selin hoca.
Fizik: Fizikle barış.
Matematik: Hocalara Geldik.
Geometri: Kenan kara.
Kimya: Kimya adası.
Türkçe: Rüştü hoca.

Kesinlikle buralardan takip edin.

Arkadaşlar 11. sınıf için YouTube'dan kanal önerisi yapar mısınız? Her ders için ayrı kanal olursa iyi olur.

Tonguçu önermez iseniz sevinirim.

Matematik'te rehber matematik kanalını takip ediyorum.

Tonguç önermek mantıklı olmaz artık yeterli videolar yok ayrı eten PDF desteğide rehber matematik gibi üst düzeyde değil, ve tonguçumuz canlı yayınlarda çok konuşuyor dikkat dağınıklığı yapıyor.

Matematikte rehber matematik önerimdir anlatımları güzel ve PDF desteği veriyor,
Ancak daha farklı kanallar var şenol hoca gibi örnek verebilirim.

VIP fizik güzel oda.

Edebiyatta Hocalara Geldik'le devam edebilirsin öyle zorlanmazsın artık o derstede.
Kimya adası vardı sanırım oda iyi.
Biyoloji içinse selin hoca iyidir.
Aslında kanalları kendinde bulabilirsin her kanal sana hitap etmez.

PDF'den daha çok ben konuları işlerken test kitapları ve soruları yazmakla geçiriyorum. Aynı kafaysan buradaki kanalların çoğu sana hitap eder çünkü yazılar azaltılmış oluyor genellikle.

Biyoloji: Selin hoca.
Fizik: Fizikle barış.
Matematik: Hocalara Geldik.
Geometri: Kenan kara.
Kimya: Kimya adası.
Türkçe: Rüştü hoca.

Kesinlikle buralardan takip edin.
Tonguç önermek mantıklı olmaz artık yeterli videolar yok ayrı eten PDF desteğide rehber matematik gibi üst düzeyde değil, ve tonguçumuz canlı yayınlarda çok konuşuyor dikkat dağınıklığı yapıyor.

Matematikte rehber matematik önerimdir anlatımları güzel ve PDF desteği veriyor,
Ancak daha farklı kanallar var şenol hoca gibi örnek verebilirim.

VIP fizik güzel oda.

Edebiyatta Hocalara Geldik'le devam edebilirsin öyle zorlanmazsın artık o derstede.
Kimya adası vardı sanırım oda iyi.
Biyoloji içinse selin hoca iyidir.
Aslında kanalları kendinde bulabilirsin her kanal sana hitap etmez.

PDF'den daha çok ben konuları işlerken test kitapları ve soruları yazmakla geçiriyorum. Aynı kafaysan buradaki kanalların çoğu sana hitap eder çünkü yazılar azaltılmış oluyor genellikle.
Teşekkürler arkadaşlar şuan kimya adasına bakıyorum gayet iyi gidiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı