Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.312 Makaleler 42 Çözümler 275 8 Kasım 2020 #11 Senin hocan yaşındaki kişi benim de hocam olur merak etme, ondan dedim. Yoksa çok merak değilim gelip benim öğretenimin benden küçük biri ile konuşması için. Son düzenleme: 8 Kasım 2020
Senin hocan yaşındaki kişi benim de hocam olur merak etme, ondan dedim. Yoksa çok merak değilim gelip benim öğretenimin benden küçük biri ile konuşması için.
F FurkanGüler Centipat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 430 8 Kasım 2020 #12 KorkmaZ27TY dedi: Aynn daha matematik dışında işlem görmedim (coğrafyadan falan bekliyordum işlem yaptırmasını) Bütün sınıflarda edebiyat ezber. Genişletmek için tıkla... Hangi alanı seçiceksin 11'e geç görürsün işlemleri sen sayısalda.
KorkmaZ27TY dedi: Aynn daha matematik dışında işlem görmedim (coğrafyadan falan bekliyordum işlem yaptırmasını) Bütün sınıflarda edebiyat ezber. Genişletmek için tıkla... Hangi alanı seçiceksin 11'e geç görürsün işlemleri sen sayısalda.
KorkmaZ27TY Femtopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 91 8 Kasım 2020 #13 FurkanGüler dedi: Hangi alanı seçiceksin 11'e geç görürsün işlemleri sen sayısalda. Genişletmek için tıkla... 11'im zaten. Mithat Berhan dedi: Senin hocan yaşındaki kişi benim de hocam olur merak etme, ondan dedim. Yoksa çok merak değilim gelip benim öğretenimin benden küçük biri ile konuşması için. Genişletmek için tıkla... Ben de yazım yanlışın için dedim . Son düzenleyen: Moderatör: 8 Kasım 2020
FurkanGüler dedi: Hangi alanı seçiceksin 11'e geç görürsün işlemleri sen sayısalda. Genişletmek için tıkla... 11'im zaten. Mithat Berhan dedi: Senin hocan yaşındaki kişi benim de hocam olur merak etme, ondan dedim. Yoksa çok merak değilim gelip benim öğretenimin benden küçük biri ile konuşması için. Genişletmek için tıkla... Ben de yazım yanlışın için dedim .
F FurkanGüler Centipat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 430 8 Kasım 2020 #14 KorkmaZ27TY dedi: 11'im zaten. Genişletmek için tıkla... Aaa cidden bende kafa kalmadı be. (Sınav haftasındayım.)
KorkmaZ27TY dedi: 11'im zaten. Genişletmek için tıkla... Aaa cidden bende kafa kalmadı be. (Sınav haftasındayım.)
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 8 Kasım 2020 #15 KorkmaZ27TY dedi: Ben de yazım yanlışın için dedim Genişletmek için tıkla... Başkasının yazım yanlışına takılacağınıza kendinizinkileri düzeltin, -de ayrı yazılacak.
KorkmaZ27TY dedi: Ben de yazım yanlışın için dedim Genişletmek için tıkla... Başkasının yazım yanlışına takılacağınıza kendinizinkileri düzeltin, -de ayrı yazılacak.
Kalradyalı Fındık Kurdu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 2.438 Makaleler 2 Çözümler 7 8 Kasım 2020 #16 Hirok dedi: 11.sınıf Edebiyat sadece ezber. Genişletmek için tıkla... Ülkemizdeki edebiyat dersi zaten sırf ezber değil mi?
Hirok dedi: 11.sınıf Edebiyat sadece ezber. Genişletmek için tıkla... Ülkemizdeki edebiyat dersi zaten sırf ezber değil mi?
KorkmaZ27TY Femtopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 91 8 Kasım 2020 #17 Ali Pınar dedi: Başkasının yazım yanlışına takılacağınıza kendinizinkileri düzeltin, -de ayrı yazılacak. Genişletmek için tıkla... -De zaten ayrı yazılmış. FurkanGüler dedi: AAA cidden bende kafa kalmadı be. (Sınav haftasındayım.) Genişletmek için tıkla... Ben de ondan bu konuyu açtım ne tarzda sorular geliyor birbirimize yardım edelim diye konu iyice saptı amacından. Lakin araştırdım genellikle istediği akımın özelliklerini vermiş hangi akım olduğunu sormuş.
Ali Pınar dedi: Başkasının yazım yanlışına takılacağınıza kendinizinkileri düzeltin, -de ayrı yazılacak. Genişletmek için tıkla... -De zaten ayrı yazılmış. FurkanGüler dedi: AAA cidden bende kafa kalmadı be. (Sınav haftasındayım.) Genişletmek için tıkla... Ben de ondan bu konuyu açtım ne tarzda sorular geliyor birbirimize yardım edelim diye konu iyice saptı amacından. Lakin araştırdım genellikle istediği akımın özelliklerini vermiş hangi akım olduğunu sormuş.