11. Sınıf Eşit Ağırlık Öğrencisine Tavsiyeler

-OBP çok önemli. OBP'ni yüksek tut. Bunun için de 11.sınıf derslerine çalışman gerek.
-9 ve 10.sınıf eksiklerini TYT çalışarak halledebilirsin. Haftasonu TYT, haftaiçi 11.sınıf dersleri şeklinde ilerleyebilirsin.
-Deneme çözmeyi bırakma. Paragraf ya da problem denemeleri çözebilirsin.
-Okuduğunu anlamaya yönelik çalışmalar yap.
bunları yaparsam iyi bir puan alabilir miyim hocam?
 
Hocam yanlış anlamayın ama 2020 YKS kolay bir sınavdı, TYT Matematikte muvaffak olamadığınızı düşünüyorum."TYT Matematikte şunu yapsam daha iyi olurdu" dediğiniz bir şey var mı?
 
Hocam yanlış anlamayın ama 2020 YKS kolay bir sınavdı, TYT Matematikte muvaffak olamadığınızı düşünüyorum."TYT Matematikte şunu yapsam daha iyi olurdu" dediğiniz bir şey var mı?
Ne yaptıysam TYT matematiğimi geliştiremedim. Zor denemelerde 20 netleri gördüm ancak sınava yansıtamadım bunu. Ben MSÜ sınavında da TYT'de de aynı hatayı yaptım. Atıyorum Türkçe tam bitmeden matematiğe geçtim. Sonra sürenin az kaldığını görünce tekrar Türkçe ile matematik arasında gidip gelmeye başladım. Bu en büyük hatamdı.
Ayrıca 12.sınıfın başında AYT matematiğim sıfırdı. Sene boyunca AYT çalıştığım için TYT soru tarzlarına uzak kalmıştım. Denemeler harici TYT matematik sorusu çözmüyordum hiç.
 
@78501, eski konu farkındayım. Ancak dediğim gibi bir başkası için rehber olabilir. Bölümünden memnun musun?
Kitap okuma alışkanlığı olmayan ve odaklanma sorunu yaşayan birisi olarak bir miktar zorlanıyorum. Bölüm üzerinden değil de okul üzerinden gitmek gerekirse hazırlığı yarım sene okuduğum için bu dönem 1. ve 2.sınıf derslerini birlikte aldığım için toplam 15 dersim var ve bu ciddi manada zorluyor. Tekrardan tercih dönemine gitsem bu bölümü yazar mıydım, emin değilim. Şu an yaşadığım sorun -kişisel olanlar hariç- ders sayısının çokluğu. Onun dışında çok bir sıkıntısı yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı