Merhaba, 11. sınıf öğrencisiyim, ilk TYT netim 50 ve gelecek sene YKS'ye gireceğim. Sayısal alanda eğitim görüyorum ancak matematikte zayıf olduğumu düşünüyorum ve TYT fen konularını (fizik, kimya, biyoloji) neredeyse unuttum. Bu durumda, hangi konulardan başlayarak temel kavramları tekrar etmem, matematikteki eksiklerimi nasıl gidermem gerektiği, fen bilgimi nasıl tazelemem gerektiği konusunda önerilerinizi öğrenmek istiyorum. Ayrıca, günlük ve haftalık çalışma programı oluştururken ders çalışma süresi, aralarda verilecek molalar ve hafta sonu planlaması açısından hangi stratejileri uygulamalıyım, hangi yayınevlerinin veya internet sitelerinin materyallerini, deneme sınavlarını ve soru bankalarını tercih etmeliyim? Yoğun ders programı arasında motivasyonumu yüksek tutmak, sosyal yaşam ile ders çalışma dengesini sağlamak ve sınav yaklaşırken stresi yönetmek için hangi yöntemleri önerirsiniz? Bu süreçte benzer durumda olan arkadaşlarınızın tecrübelerinden yola çıkarak detaylı bir yol haritası ve ek tavsiyeler verirseniz çok memnun olurum.