11.sınıf sayısal 20 bin nasıl yapılır?

lostsoul09

Centipat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, ben şu anda bir 11.sınıf öğrencisiyim ve TYT'den yaklaşık 50-60 (nadir 70'e de çıkıyor) daha AYT denemesine girmedim ve sayısalda 20 k gibi bir sıralama yapmak hedefim şu anda paragrad TYT matematik problemler ve birazcık da AYT matematik çalışıyorum yeterli midir ve TYT ve AYT fen e ne zaman başlamam gerekir?

Selam arkadaşlar, ben şu anda bir 11.sınıf öğrencisiyim ve TYT'den yaklaşık 50-60 (nadir 70'e de çıkıyor) daha AYT denemesine girmedim ve sayısalda 20 k gibi bir sıralama yapmak hedefim şu anda paragrad TYT matematik problemler ve birazcık da AYT matematik çalışıyorum yeterli midir ve TYT ve AYT fen e ne zaman başlamam gerekir?

Düzenli olarak (1-2 haftada bir) TYT denemesi çöz (yazın da böyle yap). Bu TYT denemelerini düzgün analiz et, paragraf ve problemlere özen göster, fen ve sosyalde konuları temel olarak biliyorsan en çok yanlış yaptığın konuların konu anlatımını vs dinle o konulardan soru çöz. AYT içinse, 11'in geri kalanını düzgün takip etmeye çalış. Yazın zaten AYT'ye günde 3 saat civarı çalışırsan AYT'de diğerlerinin çok önüne geçersin. Unutma önemli olan istikrarlı olmak, TYT denemesi çözmeyi aksatma bir de yazın sakın boş geçirme AYT'ye günde 3 saat, TYT'ye de paragraf ve problem ağırlıklı, aralarda fen ve sosyale de bakacak şekilde 1.5 - 2 saat ayrımaya çalış.

Düzenli olarak (1-2 haftada bir) TYT denemesi çöz (yazın da böyle yap). Bu TYT denemelerini düzgün analiz et, paragraf ve problemlere özen göster, fen ve sosyalde konuları temel olarak biliyorsan en çok yanlış yaptığın konuların konu anlatımını vs dinle o konulardan soru çöz. AYT içinse, 11'in geri kalanını düzgün takip etmeye çalış. Yazın zaten AYT'ye günde 3 saat civarı çalışırsan AYT'de diğerlerinin çok önüne geçersin. Unutma önemli olan istikrarlı olmak, TYT denemesi çözmeyi aksatma bir de yazın sakın boş geçirme AYT'ye günde 3 saat, TYT'ye de paragraf ve problem ağırlıklı, aralarda fen ve sosyale de bakacak şekilde 1.5 - 2
Hocam sosyal denemelere girdikçe yükselir, coğrafya için biraz çalışmanız gerekebilir sadece. Bence fene de başlamalısınız özellikle fiziğe başlarsanız çok iyi olur. Ayrıca geometri de çalışmalısınız.
.
Evet hocam fene de başlamalıyım fakat hem tyt mat hem ayt mat hem fen ve geometri derken bazı günler aksaya bilir. Sizce hangisi öncelikli olmalı
Evet hocam fene de başlamalıyım fakat hem tyt mat hem ayt mat hem fen ve geometri derken bazı günler aksaya bilir. Sizce hangisi öncelikli olmalı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı