11. sınıf yazılım öğrenmek için çok mu geç?

SadeceAlperen

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. 11. sınıfım ve yazılım mühendisliği okumak istiyorum. Sizce çok mu geç kaldım yoksa hala vaktim var mı?

Neden geç olsun ? ayrıca şuan herkes yazılım bilgisayar mühendisliği yazdığı için rekabet çok fazla artıyor dersinize odaklanıp prestijli bir üniversitede okumanızı tavsiye ederim.

Doğru çalışma ile yazılım mühendisliği ile ilgili bir bölüm tutturursan üniversitede, ne mutlu sana.

Teşekkürler peki hangisi daha kolay olur basitten başlamak istiyorum.

Aslında kendi fikrim çünkü birçok yerde çocukluktan başlandığını gördüm o yüzden teşekkür ederim.
Yazılımla ilgilenmiyorum ama hazır bilgi yerine araştırma ve deneyim senin yararına olur. Basmakalıp fikirlerden ayrışmanı öneririm.

Teşekkürler peki hangisi daha kolay olur basitten başlamak istiyorum.

Aslında kendi fikrim çünkü birçok yerde çocukluktan başlandığını gördüm o yüzden teşekkür ederim.
Yok hocam içinizi rahat tutun. Bilgisayar mühendisliğine başlayanların yarısı daha stackowerflowu bile bilmiyodur(Muhtemelen bu yaz öğrenirsiniz).

Yol haritası olarak acele etmenizi önermem önce kendinizi keşfedin. Matematikte iyi misin, ingilizcen nasıl vb. Sonra her alanda araştırma yap. Neler gerekli hangi diller kullanılır vs. Ondan sonra forumda yardımcı olurlar. Unutma alandan alana birçok kez atlamak seni sıfıra yakından başlatır(Kendi deneyimim.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…