11.Sınıf Zorluğu

ÖmerAltıntas

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 11. sınıfa geçtim. Bilişim bölümü Web programlama okuyorum. Dersler geneli itibari ile zor mudur? Bir de bu sene dershaneye yazıldım. Hayatımda ilk defa dershaneye gideceğim. Aynı anda ikisi idare edilebilir mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dershane test çözme yeri olarak düşün. Ödevleri de test, dersleri de test çözme üzerine. Nasıl daha hızlı çözülürü öğretiyorlar sana.

Liseden de korkma, ben Bilişim mezunuyum son sene derslere girmedim bile dergi ile uğraştım, geçtim bir şekilde. Sıkıntı yapılacak bir durum değil. Bilgisayarcı adamlarsınız, bulun kopya çekmenin yolunu.

Biz birbirine bağlı olmayan bilgisayarları da bağlamıştık, birisi yapıyordu hepimiz ondan çekiyorduk, isim ve içeriği değiştirip bir kaç bir şey sallayıp veriyorduk. ;)

Ben de aynı şekilde Web Programlama okuyorum. Bu sene 12. sınıfa geçtim, 11. sınıfın hiçbir zorluğu yok. Ben zorlandım tabii ki o da çalışmadığımdan. Web Tasarım o kadar kolay oluyordu ki not olarak 5'in altına düşmüyordum açıkcası.

Bence dershane ve okulu idare edebilirsin. Sadece ilk başlarda biraz zorlanırsın sonra da alışırsın.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı