11. sınıfa geçecek biri için 91 net iyi mi?

Daha fazla  
Fotoğraftaki gibi netlerim, biraz kolay geldi.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2024-06-02 saat 15.39.31_6c7cf2cc.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-06-02 saat 15.39.31_6c7cf2cc.jpg
    77,2 KB · Görüntüleme: 154
Hocam siz bitirmişsiniz zaten gayet iyi bir net. Çalışmaya devam ederek istediğiniz yeri kazanırsınız

Hocam siz bitirmişsiniz zaten gayet iyi bir net. Çalışmaya devam ederek istediğiniz yeri kazanırsınız
Bir şey soracağım benim hedefim öyle spesifik bir hedef değil 15k ya girip İTÜ gibi ya köklü universitelerin ortalma bölümlerinde (mimarlık,gıda mühendisliği vs...) okumak ya da sıradan bi devlet uni tıpta okumak var. AYT ye de fazla yüklenmemek adına TYT kısmın da biraz daha netleri iyileştirmek istiyorum ne yapmalıyım?

Bir şey soracağım benim hedefim öyle spesifik bir hedef değil 15k ya girip İTÜ gibi ya köklü universitelerin ortalma bölümlerinde (mimarlık,gıda mühendisliği vs...) okumak ya da sıradan bi devlet uni tıpta okumak var. AYT ye de fazla yüklenmemek adına TYT kısmın da biraz daha netleri iyileştirmek istiyorum ne yapmalıyım?
Çalışmak hocam :D Çalışarak oluyor, sıkışık bir zamanda değilsiniz, daha yeni 11. sınıfa geçmişsiniz bu tempoyla giderseniz zaten istediğiniz olur.

Bir şey soracağım benim hedefim öyle spesifik bir hedef değil 15k ya girip İTÜ gibi ya köklü universitelerin ortalma bölümlerinde (mimarlık, gıda mühendisliği vs...) Okumak ya da sıradan bir devlet uni tıpta okumak var. AYT'ye de fazla yüklenmemek adına TYT kısmın da biraz daha netleri iyileştirmek istiyorum ne yapmalıyım?

Vallahi İTÜ'den mezun olup asgari ücrette alan da var. Şu an atama garantisi veren tek meslek tıp. Onun harici sana kalmış. Benim için önemli olan para diyorsan idealist olmaya gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı