egemen7numara Centipat Katılım 22 Nisan 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #11 sorunlar yorarlar dedi: Altın Karma yayın denizi Genişletmek için tıkla... Hocam linkini ya da pdf atar mısınız bulamadım.
sorunlar yorarlar dedi: Altın Karma yayın denizi Genişletmek için tıkla... Hocam linkini ya da pdf atar mısınız bulamadım.
T TechnoMisafir12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 1.358 7 Haziran 2024 #12 Güzel. Mezuna kalmakta çok sıkıntı hale geldi, YKS 2025 adaylarının birçoğu şimdiden TYT'yi halletmiş.
Güzel. Mezuna kalmakta çok sıkıntı hale geldi, YKS 2025 adaylarının birçoğu şimdiden TYT'yi halletmiş.
S sorunlar yorarlar Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 715 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #13 egemen7numara dedi: Hocam linkini ya da pdf atar mısınız bulamadım. Genişletmek için tıkla... Toplu satılan 10 lu denemelerden biri ya okul sonlarına doğru kiapları topladılar geir dönüşüm için orada bulmuştum. 481375 dedi: Hocam netlerin çok iyi herhangi bir çalışma programın var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Yüzde 7 diliminde bir fen lisesine gidiyorum arkadaş çevresi motive ediyor birde erkenden şu sınav blinci(?) oluştuğu için derslerde yatmadım dikkatli dinledim eve gelince o gün önemli derslerden baktım. TechnoMisafir12 dedi: Güzel. Mezuna kalmakta çok sıkıntı hale geldi, YKS 2025 adaylarının birçoğu şimdiden TYT'yi halletmiş. Genişletmek için tıkla... 2026 hocam .
egemen7numara dedi: Hocam linkini ya da pdf atar mısınız bulamadım. Genişletmek için tıkla... Toplu satılan 10 lu denemelerden biri ya okul sonlarına doğru kiapları topladılar geir dönüşüm için orada bulmuştum. 481375 dedi: Hocam netlerin çok iyi herhangi bir çalışma programın var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Yüzde 7 diliminde bir fen lisesine gidiyorum arkadaş çevresi motive ediyor birde erkenden şu sınav blinci(?) oluştuğu için derslerde yatmadım dikkatli dinledim eve gelince o gün önemli derslerden baktım. TechnoMisafir12 dedi: Güzel. Mezuna kalmakta çok sıkıntı hale geldi, YKS 2025 adaylarının birçoğu şimdiden TYT'yi halletmiş. Genişletmek için tıkla... 2026 hocam .