Çözüldü 11. sınıfı geçme şartı nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sedff

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba ben 11. sınıfım ve sistemi tam olarak anlamadım çünkü nereden baksam farklı bir şey söylüyor. Benim için sınıf geçme şartları nelerdir? Ortalamam 50 üzeri olursa her türlü geçiyor muyum? 3 dersten kalma ihtimalim var. Bunlardan hiçbiri edebiyat değil. Açıklayıcı şekilde cevaplarsanız çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ortalama 50 üstü, edebiyattan kalmadınız cepte. 1 dersten kalınca doğrudan, 2 veya 3 dersten kalınca sorumlu geçiyorsunuz. 4 dersten itibaren sınıf tekrarı.
Ortalama 50 üstü, edebiyattan kalmadınız cepte. 1 dersten kalınca doğrudan, 2 veya 3 dersten kalınca sorumlu geçiyorsunuz. 4 dersten itibaren sınıf tekrarı.
Yani alt sınıflarla beraber 6 ders olayı benim için geçerli değil dimi
Ortalaman 50 üzeri ise sınıfı geçersin eger edebiyattan kalmazsan ve mesela matematik 50'nin altında sorumluluk sınavına girmezsin.
Ortalaman 50 üzeri ise sınıfı geçersin eger edebiyattan kalmazsan ve mesela matematik 50'nin altında sorumluluk sınavına girmezsin.
ortalamam 50nin üzerinde tabi ki ama matematik fizik ve kimyadan kalma ihtimalim var ikinci sınavlarım iyi geçmezse

Yani alt sınıflarla beraber 6 ders olayı benim için geçerli değil değil mi?

Bende 11.sınıfım benim bildigim kadarıyla ortalaman 50 üstü ve edebiyattan da kalmazsan sınıfta kalmazsın ve edebiyattan da kalmadıgın icin diger derslerin sorumluluk sınavlarına girmezsin yani kısaca edebiyata baglı bir durum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı