11. Sınıfım ve gerideyim

yusuf7700

Hectopat
Katılım
17 Ocak 2021
Mesajlar
44
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle merhaba arkadaşlar, ben 11.sınıf eşit ağırlık öğrencisiyim ve ben 11. sınıfın 1. döneminde hiç Coğrafya, Tarih bakmadım, Matematiğim yarı yarıya, edebiyatım güzel ve TYT'ye de hiç bakmadım, pişmanım. Aklım başıma yeni geldi ama ne yapacağımı bilmiyorum, nasıl yetiştireceğimi bilmiyorum, mezuna kalınır mı? Bir de çevremdekiler hep eşit ağırlıktan bir şey olamazsın diyorlar, atanamazsın diyorlar. Nasıl çalışmalıyım? Mezuna kalınır mı? Eşit ağırlıktan bir meslek sahibi olabilir miyim?

Yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden hepinize teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir lise bölümünden mezun olduğunuz zaman her türlü herhangi bir liselinin aldığı diplomanın aynısını alacaksınız, tabii meslek liseleri istisna. "Eşit ağırlık bölümünden hangi işe girerim, dil bölümünden hangi işe girerim?" falan gibi bir şey yok. Hangi işe gireceğin senin yaptığın puan ve gideceğin üniversiteye bağlı.
 
Bir nebze doğru söylüyorlar. Eşit ağırlığın birçok dalında yığılmalar had safhada olduğu için bu bölümde iş bulma zorlaşıyor. Hukukta bile yığılmalar başladı. Ancak sayısalda az puan isteyen güzel yerler de var mesela gemi kaptanlığı vs... Kabiliyetine göre araştır yapamayacaksan mezuna kal. 30 yaşında tyt'ye giren var.
 

Geri
Yukarı