11. Sınıflar Yardımlaşma Konusu (2013-2014)

  • Konuyu başlatan Soner Gül
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 49
  • Görüntüleme 7B
S

Soner Gül

Ziyaretçi
Eğitim hakkında yardımlaşabileceğimiz bir konu açmak aklımdaydı. Son günlerde açılan eğitim konularında konuşacak çok şeyimizin olduğunu görünce okullar yeni açılmışken ben de böyle bir konu açayım dedim.

Bu konu altında lise öğrencileri olarak çalışma yöntemlerimiz, kitaplarımız, sınavlarımız gibi konularda yardımlaşma ortamı sağlamak amacım. Örneğin Matematik soru bankası alacaksınız, buraya yazıyorsunuz ve biz de önerebileceğimiz bir kitap varsa öneriyoruz. Ya da çözemediğiniz bir soru var, burada çözmeye çalışabiliriz.

Konuya katılan arkadaşlardan ricam konu dışı mesaj yazmamaları. Aslında bu konuyu grup konusu olarak açmayı düşündüm ama forumda gruplar pek aktif değil. Konu dışı cevaplar olmadıkça konuyu buraya açmamın bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum. Yine de grup olarak aç derseniz açarız ama çoğumuz oraya yazılanları takip bile etmeyiz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 11. sınıfım ve iyi bir üniversite kazanmak istiyorum.
Ama ne matematik ne fen, aram hiç ama iç iyi değil. Soru bankalarını alıp ilk 10 sayfasını çözüp atıyorum bir kenara.

Hangi üniversitede hangi bölümü okumak istediğimizi ekleyelim diyorum. Yazdığımıza bakıp gaza geliriz belki :) Konuya ekledim hedefimi. 11'e giden daha çok arkadaş var, onların da konuya katılmalarını bekliyorum :)
 
Çok iyi düşünmüşsün bu konuyu :)

Benim hedefim biraz karışık. Mekatronik veya Bilgisayar Mühendisliği istiyorum ama belki de 4 yıl sonra Hava Harp Okulu'nun kayıt kağıdına imza atıyor olacağım :) Hava Subayı olmak en büyük hayallerimden biri ama eğitimi gözümü korkutuyor. En iyisi sen beni yazma. Önümde karar vermek için tam 4 sene var.

Matematik soru bankası alacağım arkadaşlar. 9. sınıf için hangi yayını önerirsiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı