Okulunda seminer yapılır mı veya mezun olup dil bölümüne giden eski bir öğrenciyi hocalar çağırıp bir şeyler anlattırmasını ister mi bilemem bizde çok sık yaptılar 2 sene ve faydasını gördük sürekli üniversite bile gezdirmişlerdi, hangi alanda iş bulacağına bağlı olarak değişiyor 2. dil seçeneğin. Mesela Arapça, Farsça, Japonca, korece, Rusça, Almanca gibi diller bu aralar çok rağbet gördüğünden dolayı sürekli bu dilleri öğrenin derlerdi. Ben italyanca veya Rusça çok öğrenmek istiyordum ama olduğum bölümde zoraki olarak Almanca var seçmeli olarak da Rusça var bu iki dilden ilerlemeye çalışacağım muhtemelen, ama zaten ingilizcen iyiyse başka bir dili öğrenmen çok kolay oluyor çünkü devşirme kelime sayısı çok fazla, şimdilik sana tavsiyem göreceğin İngilizce konulara çok iyi çalışman çünkü 2 senede gerçekten çok geliştiğini hissedecek ve göreceksin, zaten her zaman dil öğrenmek için dili sevmen gerekir derler ve buna fazlasıyla katılıyorum, ben okurken çok zevk almıştım ve özlüyorum o günleri o yüzden iyi geçirmeni öneriyorum.