11. sınıfta KPSS'ye çalışan birine tavsiyeler

Ahmet40218

Hectopat
Sosyal hayatım hiçbir şeyim yoktu zaten. Ben de 2 yılımı sadece derse verip kendimi hayattan izole ettim, zaten izole idim. KPSS'den iyi puan alıp memur olmak istiyorum sonrasında kendi istediğim asıl işi yapacağım 2. iş olarak. Memuriyeti zaten herkes bilir parası için istiyoruz hepimiz. Sevdiği için memurluk yapan birini bulamam büyük ihtimal. Şu an tarihten başladım. (benim hocamı) dinliyorum çok güzel anlatıyor. Not alıp sonrasında test çözüyorum şu an mutluyum. Sadece aylık 20 30 bin TL alacağımı düşünüp hayaller kuruyorum ve evlenmeyi düşünmüyorum, aile evinde kalacağım o yüzden çok rahat geçinirim. Sizce ne yapmalıyım başka?

Sosyal hayat kendi kendine olmaz ki. Senin bu konuda caba harcaman lazim. Herkesle yuz goz ol demiyorum ama daha 16 yasinda kendini hayattan izole etmene gerek yok. Kaldi ki bu yastaki hayat gorusunle ben evlenmeyecegim demen bana biraz sacma geldi. Aylik 20-30K para da para degil bu arada meslege girdikten sonra anlarsin bunu. Ayrica liseden mezun olup KPSS'ye girersen yapacagin is alt seviye isler olacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı