11. sınıfta nasıl çalışılmalı

snowman0

Hectopat
Merhaba 11. sınıf sayısal öğrencisiyim. Yaz tatilinde çok az bir şey matematik eski konularına baktım. Hocalarım TYT'yi bitirin 12'de yetiştiremezsiniz diyor. Ama TYT sadece matematikten ibaret değil. Kimyası var fiziği var edebiyatı var. Bunları nasıl çalışmalıyım? Kısaca tüm TYT'yi nasıl bitirebilirim? AYT'ye ne zaman başlamalıyım? Sınıfındaki bazı kişiler aralıksız teneffüslerde bile soru çözüyor. Kendimi onların gerisinde hissediyorum. Bu konularda rehberlik eden YouTube kanalları var mı?

11'in konularını aksatmayın özellikle fizik mat TYT bu sene bitirmeye bakın zaten edebiyata gerek yok bol bol paragraf çözün zaman var stres yapmayın benim hocam ile konuları devam ettirin.

Dostum bir 12. sınıf öğrencisi olarak söylüyorum, o kadar iyi bir zamandasın ki şuan... Eğer adımlarını iyi atarsan 12'de çok az zorluk çekeceksin çok ciddiyim. İlk öncelikle 11'de göreceğin her konu önemli bana kalırsa. Matematikte özellikle trigonometri, analitik, fonksiyon vs. bunları iyi oturtmaya bak. Kimyada da aynı şekilde. Fizikte ise biraz karışık gelebilir ama üzerine gittikçe anlayacaksın. Biyolojide ise sistemler zaten tamamen. Çalışması eğlencelidir. Tyt'yi ise bence okul zamanı rutinine türkçe ve matematik olarak ekleyebilirsin. Sene boyunca türkçe ve matematikği az biraz oturttuktan sonra yazın hem cilasını atar, hem de fen çalışırsın. Ayrıca paragraf, problem ve geometri rutini oluşturman önemli. Yani kısacası 11'i 11'de bitirmeye bak. Gittiği kadar da tyt çalış.

Okul açıldığından beri matematiği tekrar etmedim hocamız çok hızlı anlatıyor derste bedenen var oluyorum ama ruhen ve kafa olarak anlamıyorum orada olmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…