X xxyena Centipat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Ağustos 2025 #1 11’de tyt matematik ve fen bitirmek ya da en kötü başlamak istiyorum. Temel atacak güzel kaynaklar bilen varsa tavsiye ederse çok mutlu olurum.
11’de tyt matematik ve fen bitirmek ya da en kötü başlamak istiyorum. Temel atacak güzel kaynaklar bilen varsa tavsiye ederse çok mutlu olurum.
Nisshin Decipat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 1.298 Daha fazla Sistem Özellikleri ●İ7 - 12700H ●32 GB DDR4 3200 MHz ●1 TB M2 SSD ●RTX 4060 ●Glorious Model I ●144 Hz 1 Ms IPS Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #2 xxyena dedi: 11'de TYT matematik ve fen bitirmek ya da en kötü başlamak istiyorum. Temel atacak güzel kaynaklar bilen varsa tavsiye ederse çok mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Matematik - matematiğin ilacı. Kimya - miray. Biyoloji - konu anlatımlı biyotik. Fizik - hız ve renk.
xxyena dedi: 11'de TYT matematik ve fen bitirmek ya da en kötü başlamak istiyorum. Temel atacak güzel kaynaklar bilen varsa tavsiye ederse çok mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Matematik - matematiğin ilacı. Kimya - miray. Biyoloji - konu anlatımlı biyotik. Fizik - hız ve renk.