erdgnoztrk60 Femtopat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:55 #11 Atakan_1 dedi: Bilgi sarmalda mesela 180 kişi 11 varmış. 145. olmuşum 70.50 net ile. 345'te 78 yapmıştım onda 60. olmuşum. Genişletmek için tıkla... Bacanak ayrıca senin okul kaçla alıyor LGS puanı sanırım sağlam bir fen lisesi değil mi?
Atakan_1 dedi: Bilgi sarmalda mesela 180 kişi 11 varmış. 145. olmuşum 70.50 net ile. 345'te 78 yapmıştım onda 60. olmuşum. Genişletmek için tıkla... Bacanak ayrıca senin okul kaçla alıyor LGS puanı sanırım sağlam bir fen lisesi değil mi?
Atakan_1 Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 972 Çözümler 3 Dün 22:56 #12 erdgnoztrk60 dedi: Bacanak ayrıca senin okul kaçla alıyor LGS puanı sanırım sağlam bir fen lisesi değil mi? Genişletmek için tıkla... 495 yapmıştım ben okulun puanını hatırlamıyorum.
erdgnoztrk60 dedi: Bacanak ayrıca senin okul kaçla alıyor LGS puanı sanırım sağlam bir fen lisesi değil mi? Genişletmek için tıkla... 495 yapmıştım ben okulun puanını hatırlamıyorum.
erdgnoztrk60 Femtopat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:56 #13 Atakan_1 dedi: Daha yolun başındayız kaygılanmaya gerek yok bence. Bu kadar kişiyi geçip 110 netlere bile çıkabilirsin zaman içinde. 1 2 ayda pat diye netler artcak diye birşey yok zaten. Genişletmek için tıkla... Haklısın önemli olan bizim iyi yapmamız biz iyi yaparsak diğerlerini düşünmenize gerek kalmaz. Atakan_1 dedi: 495 yapmıştım ben okulun puanını hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Oha normal olm o zaman rahatladım aw o okuldan min 50 tane ilk 10.000 çıkar .D Atakan_1 dedi: 495 yapmıştım ben okulun puanını hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Okul ismi nedir?
Atakan_1 dedi: Daha yolun başındayız kaygılanmaya gerek yok bence. Bu kadar kişiyi geçip 110 netlere bile çıkabilirsin zaman içinde. 1 2 ayda pat diye netler artcak diye birşey yok zaten. Genişletmek için tıkla... Haklısın önemli olan bizim iyi yapmamız biz iyi yaparsak diğerlerini düşünmenize gerek kalmaz. Atakan_1 dedi: 495 yapmıştım ben okulun puanını hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Oha normal olm o zaman rahatladım aw o okuldan min 50 tane ilk 10.000 çıkar .D Atakan_1 dedi: 495 yapmıştım ben okulun puanını hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Okul ismi nedir?
Atakan_1 Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 972 Çözümler 3 Dün 23:02 #14 erdgnoztrk60 dedi: Okul ismi nedir? Genişletmek için tıkla... Okul adını söylemeyeyim, anadolu lisesi. Sizlik bir durum değil
erdgnoztrk60 dedi: Okul ismi nedir? Genişletmek için tıkla... Okul adını söylemeyeyim, anadolu lisesi. Sizlik bir durum değil
erdgnoztrk60 Femtopat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:04 #15 Atakan_1 dedi: Okul adını söylemeyeyim, Anadolu lisesi. Sizlik bir durum değil Genişletmek için tıkla... Neden söylemiyon imam hatip lisesi falan diye mi? Atakan_1 dedi: Okul adını söylemeyeyim, Anadolu lisesi. Sizlik bir durum değil Genişletmek için tıkla... Hocam ayrıca iletişimde kalmak isterim sizinle pek arkadaşım olduğu söylenemez gündelik hayattan veya farklı şeylerden sohbet edebiliriz?
Atakan_1 dedi: Okul adını söylemeyeyim, Anadolu lisesi. Sizlik bir durum değil Genişletmek için tıkla... Neden söylemiyon imam hatip lisesi falan diye mi? Atakan_1 dedi: Okul adını söylemeyeyim, Anadolu lisesi. Sizlik bir durum değil Genişletmek için tıkla... Hocam ayrıca iletişimde kalmak isterim sizinle pek arkadaşım olduğu söylenemez gündelik hayattan veya farklı şeylerden sohbet edebiliriz?
Atakan_1 Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 972 Çözümler 3 Dün 23:06 #16 erdgnoztrk60 dedi: Neden söylemiyon imam hatip lisesi falan diye mi? Genişletmek için tıkla... Yok ya anadolu lisesi. Sadece forumda okulun ismini paylaşmak istemedim.
erdgnoztrk60 dedi: Neden söylemiyon imam hatip lisesi falan diye mi? Genişletmek için tıkla... Yok ya anadolu lisesi. Sadece forumda okulun ismini paylaşmak istemedim.
erdgnoztrk60 Femtopat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:10 #17 Atakan_1 dedi: Yok ya Anadolu lisesi. Sadece forumda okulun ismini paylaşmak istemedim. Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin hocam, saygı duyarım.
Atakan_1 dedi: Yok ya Anadolu lisesi. Sadece forumda okulun ismini paylaşmak istemedim. Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin hocam, saygı duyarım.
Atakan_1 Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 972 Çözümler 3 Dün 23:12 #18 erdgnoztrk60 dedi: Hocam ayrıca iletişimde kalmak isterim sizinle pek arkadaşım olduğu söylenemez gündelik hayattan veya farklı şeylerden sohbet edebiliriz? Genişletmek için tıkla... Forumdan konuşabiliriz. Sınav hakkında konuşuruz zaten.
erdgnoztrk60 dedi: Hocam ayrıca iletişimde kalmak isterim sizinle pek arkadaşım olduğu söylenemez gündelik hayattan veya farklı şeylerden sohbet edebiliriz? Genişletmek için tıkla... Forumdan konuşabiliriz. Sınav hakkında konuşuruz zaten.
erdgnoztrk60 Femtopat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:14 #19 Atakan_1 dedi: Forumdan konuşabiliriz. Sınav hakkında konuşuruz zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam biyolojiye nasıl çalışıyorsun ben çalışıyorum iyi yapıyorum sınavlarda ama unutuyorum tekrar etme alışkanlığı mı gerek?
Atakan_1 dedi: Forumdan konuşabiliriz. Sınav hakkında konuşuruz zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam biyolojiye nasıl çalışıyorsun ben çalışıyorum iyi yapıyorum sınavlarda ama unutuyorum tekrar etme alışkanlığı mı gerek?
Atakan_1 Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 972 Çözümler 3 Dün 23:19 #20 erdgnoztrk60 dedi: Hocam biyolojiye nasıl çalışıyorsun ben çalışıyorum iyi yapıyorum sınavlarda ama unutuyorum tekrar etme alışkanlığı mı gerek? Genişletmek için tıkla... Ben derste dinleyip not alıyorum yazılıdan önce okuyorum bide haftada 1 2 gün test çözüyorum yetiyor.
erdgnoztrk60 dedi: Hocam biyolojiye nasıl çalışıyorsun ben çalışıyorum iyi yapıyorum sınavlarda ama unutuyorum tekrar etme alışkanlığı mı gerek? Genişletmek için tıkla... Ben derste dinleyip not alıyorum yazılıdan önce okuyorum bide haftada 1 2 gün test çözüyorum yetiyor.