11. sınıfta TYT nasıl çalışılır?

JCaesar

Hectopat
11.sınıfım 9-10 derslerim kötü denemelerde matematikten 10 net ya var ya yok öyle diyeyim, TYT 11.sınıfta nasıl çalışmalıyım? Bu süreçten geçenler nasıl bir tavsiye verebilirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
11.sınıfım 9-10 derslerim kötü denemelerde matematikten 10 net ya var ya yok öyle diyeyim, TYT 11.sınıfta nasıl çalışmalıyım? Bu süreçten geçenler nasıl bir tavsiye verebilirler.

Hmm temelinin nasıl olduğuna bağlı olarak değişir matematiktr ne kadar iyiydin ya da kötüsün ya da diğer dersler nasıl ona göre kaynak önereceğim.

İlk tavsiyem 11'de 11'i hallet. TYT için bir şey öneremem çünkü etüte gidiyor musun, sayısal mısın onu bilmem lazım.

Sözelci veya eşit ağırlıkçıysan 11. sınıfta TYT çalışmaya hafiften başlayabilirsin, özellikle TYT matematik kısmında temel atma kamplarına bakabilirsin. Sayısalcıysan 11. sınıfta odağın 11. sınıf konuları olsun.

İlk tavsiyem 11'de 11'i hallet. TYT için bir şey öneremem çünkü etüte gidiyor musun, sayısal mısın onu bilmem lazım.

Sayısalcıyım dershaneye gidiyorum haftada 2 saat TYT dersim var ama hiç yeterli gelmiyor.

Hmm temelinin nasıl olduğuna bağlı olarak değişir matematiktr ne kadar iyiydin ya da kötüsün ya da diğer dersler nasıl ona göre kaynak önereceğim.

Şimdi temelim kötü dediysem şöyle kötü 9-10'daki matematiğin çoğu özel durumlarını formullerini unuttum hatırlamam gerek öyle hiç bilmiyorum değil hani ucundan hatırlıyorum gibi :D

TYT matematik dediğine göre sözelcisin galiba. Temel matematik olduğu için kamp kitapları var onlara bakabilirsin.
Sayısalcıyım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı