11.sınınfta YKS'ye nasıl başlanır?

chickennugget

Yoctopat
Arkadaşlara öncellikle merhaba.
11.sınıfım sayısal bölümdeyim. Hedefim Akdeniz Üniversitesi Tıp Dakültesi.
10.sınıfım eksiksiz geçti ama 9.sınıfta çok eksiğim var.
Okuldan sonra bir 5-6 saat vaktim var.
Sizce nasıl başlamam gerek?

Arkadaşlara öncellikle merhaba.
11.sınıfım sayısal bölümdeyim. Hedefim Akdeniz Üniversitesi tıp dakültesi.
10.sınıfım eksiksiz geçti ama 9.sınıfta çok eksiğim var.
Okuldan sonra bir 5-6 saat vaktim var.
Sizce nasıl başlamam gerek?

Başlanır hatta çok tatlı olur. Hemen planlı ve programlı 9. sınıftaki eksikleri bitiriyorsun. Ardından TYT başlıyorsun ve matematiğini ve fen bilgisini çok iyi yerlere getiriyorsun. 12 sınıfta TYT artık gerçekten güzel yerde ise denemeler ile devam ettiriyorsun.

Başlanır hatta çok tatlı olur. Hemen planlı ve programlı 9. sınıftaki eksikleri bitiriyorsun. Ardından TYT başlıyorsun ve matematiğini ve fen bilgisini çok iyi yerlere getiriyorsun. 12 sınıfta TYT artık gerçekten güzel yerde ise denemeler ile devam ettiriyorsun.

Önerin için teşekkürler.
Paragraf ya da problem rutini yapmalı mıyım?
Çünkü çevremdeki herkes yapıyor.

Haklısın şu an hep 11.sınıfa çalışıyorum ama bayağı bir vaktim kalıyor onda da eksiklerimi kapatmak istiyorum yine de önerin için teşekkürler.
Boş vakit kalıyorsa süper, TYT'yi de bitirebilirsin. Arkadaş demiş zaten paragraf da çözebilirsin. Ama paragraf kaynağı kalmaz seneye çözecek.

Boş vakit kalıyorsa süper, TYT'yi de bitirebilirsin. Arkadaş demiş zaten paragraf da çözebilirsin. Ama paragraf kaynağı kalmaz seneye çözecek.

Kalmasın hocam gerek yok seneye kadar 30 35 net bandına çıktığı zaman gerek kalmaz ama der ki bir tane daha çözmek istiyorum. Alır bir tane çok zor paragraf kitabı onunla devam eder. Gerek duymazsa deneme ile yükseltir zaten.

Anladım.
Sence kamplarla falan mı devam etmeliyim yoksa direk eksik olduğum konulara ağırlık vererek?
Aklım çok karışık çünkü çevremdekiler hep kamptan kampa gidiyorda.

O sana kalmış bir şey burada biri der kamptan ilerle biri der konulara ağırlık ver. İkisini de deneyimle öyle karar var sana uygun olanı yap.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı