Halis AFŞAR Hectopat Katılım 9 Eylül 2016 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2016 #1 Arkadaşlar merhaba. Askerden yeni geldim ve yeni bir masaüstü PC toplayacağım. Donanım bilgim fazla yok, daha doğrusu alacağım anakart ile uyumlu parcalar hakkında tavsiye almam lazım Lütfen bana yardımcı olun. Anakart modeli: MSI H110M GAMING Intel H110 2133MHz DDR4 Soket 1151 Micro-ATX Bu anakart üzerinden güzel sağlam parça önerileri verir misiniz? Bütçe bilgilerim: İşlemciye: 500-700 TL Arası Ekran Kartı: 600-700 TL Arası Güç kaynağı için fiyat belirlemedim, en uygunu neyse onu alırım. RAM: Hazır Kasa: Hazır HDD - SSD: Hazır Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2016
Arkadaşlar merhaba. Askerden yeni geldim ve yeni bir masaüstü PC toplayacağım. Donanım bilgim fazla yok, daha doğrusu alacağım anakart ile uyumlu parcalar hakkında tavsiye almam lazım Lütfen bana yardımcı olun. Anakart modeli: MSI H110M GAMING Intel H110 2133MHz DDR4 Soket 1151 Micro-ATX Bu anakart üzerinden güzel sağlam parça önerileri verir misiniz? Bütçe bilgilerim: İşlemciye: 500-700 TL Arası Ekran Kartı: 600-700 TL Arası Güç kaynağı için fiyat belirlemedim, en uygunu neyse onu alırım. RAM: Hazır Kasa: Hazır HDD - SSD: Hazır