Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
SteelSeries Rival 110 RGB Oyuncu Mouse + SteelSeries QcK en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Corsair Gaming K55 RGB Oyuncu Klavye Türkçe (CH-9206015-TR) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Kulaklık konusunda bir öneri sunmadım çünkü onun için ayrı bir konu açmanı tavsiye ediyorum. Birçok kişiden/kullanıcıdan görüş alıp kalan bütçeyle en doğru kararı vermen gerekiyor çünkü kulaklık en çok problem yaşatan ekipman. Bunun dışında fare ve klavye çok kalitelidir. Özellikle fare için bütçeyi düşük tuttum ki kulaklık için daha fazla bütçe kalsın. Diğer türlü Rival 600 de yapılabilir ama çok gereksiz bir fare. Gerisi sana kalmış artık