Asus Radeon RX580 Dual O4G OC 4GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Nvidia isterseniz, yine eşdeğer sayılabilecek bir kart;
MSI GeForce GTX 1650 Aero ITX 4G OC 4GB GDDR5 128 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Asus Radeon RX580 Dual O4G OC 4GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Eğer bütçenizi 100-200 TL artırma imkanınız varsa GTX 1650 SUPER öneririm. Eğer yoksa RX 580 alabilirsiniz. Sakın gidip düz GTX 1650 almayın. Aynı fiyat aralığındadır ama çok kötü bir karttır.
Inno3D GeForce GTX 1650 Super Twin x2 OC 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Inno3D GeForce GTX 1650 Super Twin x2 OC 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
VAY en ucuz onu bulmuştum bu siteye bakmak aklıma gelmemişti sinerjiyi biliyorum fakat pek güvenmiyorum ama güvenilir olduğunu biliyorum.
Benim gördüğüm de iyi oldu. Teşekkürler!